Jump to content

Teisėsaugos direktoriaus rinkimai


Rekomenduojami pranešimai

Nepaisant sumažėjusio aktyvumo serveryje, skelbiu atranką į teisėsaugos direktoriaus postą, kadangi mano požiūriu tai yra sudėtingiausias serverio darbas, todėl norėtųsi pareigose matyti žmogų, kuris turi bent kiek motyvacijos ir susidomėjimo šiuo darbu. Pagrindiniai reikalavimai:

  • bent minimalus aktyvumas serveryje (1h per dieną);
  • patirtis teisėsaugos darbe ir geras teisėsaugos taisyklių išmanymas;
  • noras ir ištekliai koordinuoti darbo veiklą serveryje, forume ir Discorde;

Anketa yra laisvos formos, iš esmės labiau kaip motyvacinis laiškas. Jame labiausiai noriu matyti motyvaciją ir susidomėjimą teisėsaugos darbu, t.y kodėl norite šių pareigų ir kuo jums yra įdomus teisėsaugos darbas. Taip pat, turėtų atsispindėti jūsų darbo išmanymas ir vadovavimo įgūdžiai, pavyzdžiui, kaip spręstumėte konfliktines situacijas darbe (kai kolegos nesutaria tarpusavyje; nusikaltėlis teigia, kad jūsų darbuotojas neteisingai jį nubaudė ir pan.).
Galiausiai, bonus taškai už kitas idėjas: papildomoms veikloms, treniruotėms, darbuotojų motyvacijos palaikymui ir didinimui. Šioje vietoje nereikėtų per daug burti ir prisižadėti - susikoncentruokit ties tom idėjom, kurias tikrai žinot, kad galit ir norit įgyvendinti.
 

Atrankos terminas: iki sekmadienio (04-16) arba iki kol atsiras tinkamas kandidatas.

Savo laiškus siųskite man į DC (Nosferatu#3168. Taip pat nesunkiai galima rasti serverio DC pagal žaidimo slaptyvardį) arba per žinutes forume.


 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • Lie_Pa atskyrė šią Tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...