Jump to content

VELYKOS2023 - Programa


Rekomenduojami pranešimai

CDo7x31.png

GTA-SA-MP.LT VELYKOS 2023

Šiuo metu projektas patiria sunkumų ties žaidėjų skaičiumi, tačiau tai yra pačių žaidėjų pasirinkimas. Prisiminus senuosius laikus, laukdavome Velykų renginių, nes jie būdavo išsiskiriantis nuo įprastųjų, kiekvieną dieną daromų administratorių renginių. Tad kasmetinio Velykų renginio tradicijos sugadinti negalima!

Šiais metais, didelę renginių įvairovę pasiūlyti galime, tačiau esant mažam žaidėjų skaičiui, didžiųjų renginių įdėjų įgyvendinimas tampa beprasmišku. Tad šiemet apsiribosime su Capture The Flag (CTF) veikla. Kas tai?

CAPTURE THE FLAG

Susipažinti su CTF galima čia: https://en.wikipedia.org/wiki/Capture_the_flag. Tačiau, turime omenyje kitokį renginį, kurį trumpai apibūdinsiu: projekte bus paslepiami "flag'ai", su tam tikra užuomina, kur jį galima rasti. Kiekvieno žaidėjo tikslas - surasti kuo daugiau paslėptų "flag'ų". Kiekvienas "flag" turi atitinkamą taškų kiekį, tad daugiausiai taškų surinkę žaidėjai laimi prizus. Tikrasis Capture The Flag yra orientuotas į komandinį žaidimą, bet čia tokios galimybės nesuteiksiu dėl žaidėjų skaičiaus. Taip pat bus vienkartinių "flag", kuriuos bus galima paimti tik vienam žaidėjui ir tik vieną kartą!

CTF sistema bus mūsų projekto discord kanale #ctf. Likus vienai dienai iki CTF starto, pateiksiu aprašymą, kaip ir kas vyks. Kol kas planuojama CTF sistemą išjungti po paskutiniojo administratoriaus renginio pabaigos. CTF užduotys bus paskelbiamos tik startavus CTF sistemai.

CTF rezultatai bus paskelbiami po CTF išjungimo. Kiekvienoje užuominoje žaidėjai galės pamatyti, kiek taškų skiriama už surastą "flag".

CTF lyderių prizai bus atskleidžiami Balandžio 8d.

Spoiler Alert!!

Spoiler

43c1f1e8855e77a3eb2d417e447651a8404.png

ADMINISTRATORIŲ RENGINIAI

Šioje temoje administratoriai gali paskelbti Velykų renginius. Renginių prizai bus atskleidžiami Balandžio 8d.

 

VYR. ADMIN Dom_Harrison

Redaguota Dom_Harrison
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

mmklj6X.png

Velykų dienos renginiai

 

Zuikių medžioklė (1)

 

Evento eiga: Vieniems žaidėjams bus uždėtas klouno skinas, kitiems 'zuikučio'. Klounai turės gaudyti zuikius ir bandyti juos užkliudyti su katana. Zuikiai taip pat, turės ginklus, tad galės gintis.

 

Data ir laikas: Balandžio 9 d., ~ 20 val.

 

Skinai:     FR8G6AV.png     ZClKaUD.png

 

Prizai: 350 Pt.

 

Zuikių medžioklė/gaudynės (2)

 

Evento eiga: Visiems bus uždėtas 'zuikučio' skinas ir įteikti ginklai. Vienas ar keli žaidėjai (priklausys nuo dalyvių kiekio) bus pažymėti. Tas kas nužudys pažymėtus zuikučius, laimės.

 

Data ir laikas: Balandžio 9 d., ~ 20:30 val.

 

Prizai: 300 Pt.

 

 

Redaguota Lie_Pa
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...