Jump to content

Nuolatinė atranka į radistų komandą


Rekomenduojami pranešimai

7229754083c1fa301dbb8d85ba1326e5145.png

Nuolatinė atranka į radistų komandą.  

 1. Muzikos prodiuseris: Pats atsakingiausias darbas radijuje ,nes nuo jo priklauso auto DJ ,kuri girdime nuolatos kai nėra eterių.  Pagrindinis šio darbo pobūdis ,atnaujinti muzikos grojarašti, naujinti reklamas (Šaukinukus) ,bei tvarkyti dainas , kurti automatines laidas ,bei kitaip tobulinti ir prižiūrėti  radiją ,bei jo programą. Šis darbas reikalaują komandinio darbo bei noro darbuotis su muziką. Šiuo metu yra 2 laisvos vietos.  Neturinčius patirties apmokome.

2. Radijo laidų vedėjas: Laidų vedėjas yra vienas įdomesnių darbų radijuje. Šis darbas reikalauja daug fantazijos kadangi jame galima beveik viską ,komentuoti renginius ,daryti pokalbių laidas su žaidėjais, vesti žaidimus ,pramogas serverio žaidėjams. Viskas ko jums reikės veikiantis mikrofonas ir gera nuotaika. Vietų skaičius neribotas. Neturinčius patirties apmokome ir padedame įsirašyti visas reikalingas programas.

3. Radijo įgarsintojas // Reporteris: Šis darbas kaip jau pastebėjote turi du pobūdžius. Pirmasis iš jų yra įgarsinimas tai labai paprastas darbas reikalaujantis turėti gerai veikianti mikrofoną  jums bus pateiktas tekstas kurį turėsite įgarsinti ir patekti įrašą (užsakovui ,montuotojui) už tam tikra atlygį serverio valiuta. Antrasis pobūdis yra reporteris. tai kiek sunkesnis darbas kadangi jums reikės sekti serverio bei forumo aktualijas bei įrašinėti savo surinktos informacijos arba perduoti ja kolegoms įgarsintojams kolegoms kurie tai padarys už jus ir tai taps serverio žiniomis kurios skambės kas valanda radijo eteryje.  Vietų skaičius neribotas. Neturinčius patirties apmokome.

 

Atligis: 

Muzikos prodiuseriams ir laidų vedėjams yra duodamas dvejų savaičių bandomasis laikotarpis, per kurį jie dirba neatlygintinai ir mokinasi dirbti su radijo programom. Už laidų vedėjus bandomuoju laikotarpiu prizus dalina radijo statusą turintis laidų vedėjai. Praėjus šiam laikotarpiui bus suteiktas radijo statusas ir neribota mod privilegija serveryje.

Įgarsintojai gauna atlygi už įgarsinamų tekstų sudėtingumą. Gavus užsakymą įgarsintojas įsipareigoja įgarsinti tekstą ne ilgiau kaip per 24h nuo užduoties paskelbimo. Reklamų  ,šaukinių ir kitų smulkių tekstu įgarsinimo kainynas nuo 10 iki 30k serverio eurų. Reporterio tekstų įgarsinimas sviruoja nuo 20 iki 50k serverio eurų už reportažą. 

Reporteriai, jie turi galimybe pasirinkti sau atlygi kuris galimas nuo 30 iki 60 k už reportažą arba radijo statusas ir neribota mod privilegija. 

Visa papildoma informacija ir taisyklės bus perduotos asmeniškai pretendentams į radijo komandą. 

     Anketa:

1.V_P serveryje:

2. Į kokias pareigas pretenduojate?: 

3. Ar turite patirties su radiju? (3 punkto kandidatams nebūtina) :

4. ką naujo įneštumėte į radiją? (3 punkto kandidatams nebūtina) :

5. Jūsų "Discord" susisiekimui:

 

 

 

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 9 months later...

Anketa:

1.V_P serveryje: Darius_Bond

2. Į kokias pareigas pretenduojate?:  Radijo laidų vedėjas.

3. Ar turite patirties su radiju? (3 punkto kandidatams nebūtina) : Taip turiu išbuvau pas Marki apie metus laiko sekėsi puikiai.

4. ką naujo įneštumėte į radiją? (3 punkto kandidatams nebūtina) : Gal šiek tiek daugiau aktyvumo skirčiau šiam darbui.

5. Jūsų "Discord" susisiekimui:  turite mano kontaktus Darius_Bond dc nich Gabrieliusss

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...