Jump to content

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: E_S

Dėl kokios priežasties buvote užblokuotas: "Elitiškas wh" :DD 

Administratoriaus kuris jus užblokavo Vardas_Pavardė: Nuožmusis čyterių gaudytojas Leo

Įrodymai kad buvote užblokuotas netinkamai: https://imgur.com/a/ehMqx3E

Jūsų nuotrauka po užblokavimo: https://imgur.com/a/ehMqx3E

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 1 valandą , Leo_Frizenzo parasė:

https://streamable.com/ojtvpl bėgi į cp, per wh pamates kad jackas arti, iškart trauki deagla ir taikais 

https://streamable.com/tvf0uy Nepavykes prefire

https://streamable.com/sx8rsq Kalbasa vos galva iškišes, tu jau sugebi pašaudyt į jį.

Dbr rimtaurai

https://streamable.com/w4frnv Ar čia turių aiškintį, kas čia netaip ? pamatai per wh kas Ricardo bega per apačia iškarto pats ten bėgai ir šoviai prefire. 

https://streamable.com/yjuk63 Iš pradžių bandai prefirint ricardo, nesvarbų kad net kelis kartus net neišlindo, o tu jau šaudai į ji, paskuj pamatai kad jis per apačia bėga, o ant galo jau irgi šioks toks prefire iš taves.

https://streamable.com/rui193 Čia tipo vėl bandai prefirint, pamatai kad Ricardo bega pro apačia tai iškart bėgį į cp. 

https://streamable.com/u3e164  nu seni, ka man čia aiškint ? galima sakytį vedžiojai į tą vargšą Ricardo, ir vos galva iškišus, jau šaudai į jį.

Dėl wh yra leidimas iš vyr admin.

Gerai tu čia erezijų prikūrei. Galėjai bent videkus sudėliot eilės tvarka. Pagrinde visuose video kažkodėl esi pasukęs vaizdą į priešingą pusę nuo mano gaujos narių. Tiek kalbasos situacija per šarvus, tiek šiandienos grobimo situacija su ricardo identiška - kalbasa šaudėsi su Lapinsku ant skardžio, būtent tokią informaciją ir gavome į dc,ant aštresnių tekstūrų ta juoda galva matėsi, oj kaip matėsi, todėl ir taikiaus ir dėja ne vienas aš. Ricardo šiandien irgi ant skardžio šaudėsi su kitais mano gaujos nariais, net video matosi kaip korišas bėga link Ricardo, bet apibėgdamas iš kitos pastato pusės, kodėl iškarpei video ir neparodai, kad korišhas ricardo ir nušovė? Su apibėgimu paskutiniam berods video, per tvorelę matėsi,  kad ricardo nusileido mane apibėgt, ką padariau ir aš, o apie kokį prefire tu kalbi irgi niponel. 

Apskritai ciuvas pats grobimo metu su wh discorde kartu su gaujiniais mane stebi - NICE BRO! Geriau pasakyk iš kur man ir kitiems dabar žinot, kad tik dabar su wh buvai? 

Dėl radaro - radarus galima modifikuoti, nemanau, kad verta dar diskutuot dėl to. 

Žinau, kad prisipisi ir vėl dėl to, nes minėjau kokiu kampu pasukęs vaizdą buvai. Galiu filmuot grobimus jei nuo to ramiau miegosi, ne bandicamu 🙂

Redaguota Evaldas_Samagonas
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...