Jump to content

Unban Lapinskas_Laimonas


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lapinskas_Laimonas

Dėl kokios priežasties buvote užblokuotas:Teleportai

Administratoriaus kuris jus užblokavo Vardas_Pavardė: Serveris

Įrodymai kad buvote užblokuotas netinkamai: Vežiau lakūno krovini, pradėjo lagint serva, @Valia_Abdulovreikai naujo hosto.

Jūsų nuotrauka po užblokavimo: 8b77a1a5df58840b36f50c3a3296b9aa733.png

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Nežinau kaip reaguoti. Kiek įžeidžiančiai skamba, kad dėl visko kaltas lag, host reikia keisti, bet iš kitos pusės kiek ir juokinga. Net jei lag problema būtų buvus, vis tiek skriptas pilnai veiktų/būtų užkrautas ir visa informacija būtų saugojama.

Galiu 1 pavyzdį pateikti: Tarkim tau užlagina grobime ant tiek, kad nieko neberodo. Bet CP tu toliau gali imti ribotai. Tu CP nepaimi kas 1 sek, ją vis tiek limituotai leidžia paimti (kas 20 sekundžių).

Priedu pridedu vaizdo medžiagą, kuriame su greičiausiu serverio lėktuvu skrendu iš tavo pasikrovimo taško į iškrovimo tašką (dar reikia nepamiršti, kad /reisas parašius, žaidėjas gauna 2 sekundžių freeze):

 

Iš esmės galėčiau dar pridurti, kad tu buvai su Bullet, be turbo, be sport (bent jau nuotraukoje taip matome). Su Bullet tu nespėtum nei iš oro uosto per 15 sekundžių išvykti (o tiek laiko tau prireikė, kad pasiektum išsikrovimo tašką 😄).

Iš esmės rašydamas šitą litaniją norėjau tau pačiam paaiškinti, kad tikrai net apgailėtina jog užpildei atblokavimo anketą. Atblokuotas nebūsi.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...