Ricardo_Guerra 13 Parašė Vasario 15 Dalintis Parašė Vasario 15 Labas Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Vasario 15 Autorius Dalintis Parašė Vasario 15 (redaguota) SU VASARIO 16 DIENA! Elito rangą gavo šie žaidėjai: Damian_Morris Sveiki_Draugai Theo_Raeken Manote, kad vis tiek esate vertas elito, nors šiuo metu jo negavote? Tokiu atveju, jums teks palaukti sekančios atrankos sesijos (nuo 2023-03-27 iki 2023-04-01). Redaguota Vasario 16 Dom_Harrison Leo_Frizenzo, Damian_Morris, Caitlyn_Hensley and 1 kitas suregavo į tai 4 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Anton_Dragovic 209 Parašė Kovo 28 Dalintis Parašė Kovo 28 Siekiu sio elito nes jau ilga laika zaidziu pas jus serveryje ir man patinka jame lost, esu pasiekes daug direktoriu/pavaduotojo pareigu dar ir dabar esu furistu pavaduotojas, dar buvau Vice Administratorius ir Administratorius, turiu 249k xp nejemu kadenciju, esu ramus, tylus, draugiskas, nesikisu i konfliktus discorde ir serveryje nes man tai nera idomu. Lauris_Nano suregavo į tai 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Balandžio 2 Autorius Dalintis Parašė Balandžio 2 Anton_Dragovic gauna Elitą. Kadangi daugiau norinčių nebuvo, tai kita atranka nusimato po 3 mėnesių. Anton_Dragovic suregavo į tai 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Leo_Frizenzo 378 Parašė Liepos 6 Dalintis Parašė Liepos 6 Nuverčiau koresha nuo vyr ir tapau adminų, per ta admino laikotarpį daviau gruzo nemažai žmonių (pats turėtum prisiminti). Išgyvenau pas Dom_Harrison pavaduotojumį. Manau top 1 nolaiferis per 2021-2022 buvau. Per pirma admin laikotarpį, 90% žaidėjų dejuodavo kad esu cheateris tep adminų, kas buvo netiesa HAHAHA (lopai esat) Per antra admin laikotarpį (kai buvo Marte ir Dom vyr) užbaninau daugiau čheaterių (normalių, o ne tu kur ten obviously cheatina su kokiais flyhackais. Bet ir tai galimai daugiau lmao) negu visi adminai per koresho vyr admin laikų. Btw mano admin darbą pasunkino ožiai kaip Kentas ir Arce pasakydamį mano taikiniams kad aš į juos žiurių ar pnš. (Kai jau žėdavau žmogų tai Arce arba Kentas perspėdavo žmonės kad stebių ir pasunkindavo cheaterių gaudymo darbą. Su mano pagalbą servas įgijo anticheatą pavadinimų: Anti Trigger Taipat šita visa tema (Elito rinkimai) irgi mano įdėją. Sunaikinau Evaldo Samagono svajonę gaut elitą. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Liepos 6 Autorius Dalintis Parašė Liepos 6 prieš 1 valandą , Leo_Frizenzo parasė: Nuverčiau koresha nuo vyr ir tapau adminų, per ta admino laikotarpį daviau gruzo nemažai žmonių (pats turėtum prisiminti). Vos tau suteikus adminą, užsigruzino gan daug žaidėjų. Atsakyti Išgyvenau pas Dom_Harrison pavaduotojumį. Šitą užskaitom Atsakyti Manau top 1 nolaiferis per 2021-2022 buvau. Nežinau Atsakyti Per pirma admin laikotarpį, 90% žaidėjų dejuodavo kad esu cheateris tep adminų, kas buvo netiesa HAHAHA (lopai esat). Dėl tavęs leidom adminam naudot wh gaudant cheat, tad cheatinai legaliai. Atsakyti Per antra admin laikotarpį (kai buvo Marte ir Dom vyr) užbaninau daugiau čheaterių (normalių, o ne tu kur ten obviously cheatina su kokiais flyhackais. Bet ir tai galimai daugiau lmao) negu visi adminai per koresho vyr admin laikų. Užskaitom Atsakyti Btw mano admin darbą pasunkino ožiai kaip Kentas ir Arce pasakydamį mano taikiniams kad aš į juos žiurių ar pnš. (Kai jau žėdavau žmogų tai Arce arba Kentas perspėdavo žmonės kad stebių ir pasunkindavo cheaterių gaudymo darbą. Šito nežinojau Atsakyti Su mano pagalbą servas įgijo anticheatą pavadinimų: Anti Trigger Labai dėkingi už šitą sampo išradimą. Atsakyti Taipat šita visa tema (Elito rinkimai) irgi mano įdėją. Sunaikinau Evaldo Samagono svajonę gaut elitą. Užskaitom. Leo_Frizenzo suregavo į tai 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Zynga_Poker 34 Parašė Liepos 6 Dalintis Parašė Liepos 6 Duokit ta elita.. tiek metu sitam projekte, kiek prinolaifinta.. ir vasarom, ir ziemom 🙃 nezinau kam rasyt del ko turit duot, jei vieni kitus kuo puikiausiai zinome..😉 Ivan_Dragovic, Dynami_Ti and Pavlo_Aldoshyn suregavo į tai 3 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jerry_Smith 56 Parašė Liepos 6 Dalintis Parašė Liepos 6 Aš daugiau už zynga pralošes tai aš labiau vertas Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Andrey_Bacardi 108 Parašė Liepos 7 Dalintis Parašė Liepos 7 Man elitą, ištikimiausias žemaitis serve Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Alex_Scofield 251 Parašė Liepos 8 Dalintis Parašė Liepos 8 kur mano elitas? aš legenda. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Mantis_Ganga 15 Parašė Liepos 16 Dalintis Parašė Liepos 16 (redaguota) Siaip nedaugzodziausiu, nuo 2012 su Deiviu, vien uz K/D gal reiketu atskiro apdovanojimo (no flex) Daug nuveikta per tuos metus, bet kai uzsidare pradingom :( Redaguota Liepos 16 Mantis_Ganga Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai