Dom_Harrison 260 Parašė Vasario 2 Dalintis Parašė Vasario 2 (redaguota) ATRANKA Į ELITO GRUPĘ Šiek tiek įvyko pakeitimų projekto administracijos komandoje. Tad šie pokyčiai palies ir elito grupę, nes vis daugiau kyla neaiškumų iš pačių žaidėjų dėl elito rango skyrimo. Elito atstovai apibūdinami kaip rinktinė visuomenės dalis, kuriuo nors atžvilgiu išsiskirianti iš kitų socialinių grupių. Iki šiol, galbūt elitas buvo užsitarnaujamas gan per lengvai, pavyzdžiui: išbuvus administratoriumi. Tačiau mums aktualiausi yra žaidėjų nuopelnai, atlikti darbai, kurie galbūt prisideda prie serverio gerovės. Apgailestaujame, jei jums buvo nuimtas elito rangas, nors tikrai žinote, kad esate vertas jo. Tokiu atveju siūlome įrodyti, kad tikrai per klaidą buvo atimtas elito rangas. MANOTE, KAD ESATE VERTAS ELITO? Šioje temoje turite galimybę visai projekto bendruomenei parodyti, kad esate vertas būti tarp kitų elito grupės atstovų. Jums tereikės parašyti, dėl ko turėtume skirti jums elito rangą. Atranka vyksta tuomet. kai ši tema yra atrakinta! Redaguota Liepos 20 Lie_Pa Darius_Bond, Leo_Frizenzo, The_Whiteman and 5 kiti suregavo į tai 8 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
FederaI_Boobs 38 Parašė Vasario 2 Dalintis Parašė Vasario 2 (redaguota) Per senas žaidėjas esu elitui, gaila tu prabėgusiu 10 metu čia Redaguota Vasario 16 Dom_Harrison Pats sau prieštarauja (per senas elitui....) Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jerry_Smith 56 Parašė Vasario 3 Dalintis Parašė Vasario 3 Esu gan senas žaidėjas serveriai žaidžiu nuo 2015 pabaigos beveik nesustoja jeigu veikia servas visada palaikau finansiškai truputi. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Liam_Neeson 9 Parašė Vasario 3 Dalintis Parašė Vasario 3 Manau man nereikia nieko sakyt Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jamani_Dandrea 37 Parašė Vasario 3 Dalintis Parašė Vasario 3 nezinau patys galit nusprest ar vertas as elito ar ne Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Vasario 3 Autorius Dalintis Parašė Vasario 3 prieš 50 minutes (-čių) , Jamani_Dandrea parasė: nezinau patys galit nusprest ar vertas as elito ar ne Tu turi nuspręsti ar esi vertas elito! Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Alex_Scofield 251 Parašė Vasario 3 Dalintis Parašė Vasario 3 (redaguota) su šita paskyra esu nuo - 2015 metų, o dar su kitomis paskyromis dar anksčiau žaidžiau... Redaguota Vasario 3 Alex_Scofield Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Damian_Morris 70 Parašė Vasario 3 Dalintis Parašė Vasario 3 Čia nuo 2014 metų. Buvęs 2 kartus Pirmininkas, 5 kartus Administratorius ir laikinas Vyr. Administratorius. Leo_Frizenzo, Tautis_Brd, Alex_Scofield and 3 kiti suregavo į tai 5 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Sveiki_Draugai 109 Parašė Vasario 3 Dalintis Parašė Vasario 3 (redaguota) Manau, kad esu vertas elito. Už kokius nuopelnus? Jei buvimas administratoriumi nebesiskaito, tai nežinau, tiesiog geras vaikas esu ir čia nedaug varkių prasukęs, nieko baisiai nenuskriaudęs, tik vat va pievų nemažai parašęs (nežinau, ar šitą irgi įskaityti reiks prie to sąrašo). Nors ne, šiuo atveju, manau, reikia priskaityti administratoriaus pareigas, nes buvau ne šiaip administratorius, išlaikęs minimumą, kad ramus būčiau, bet gan kietas administratorius, visada eventai buvo daromi su noru, su intencija, kad bus smagu. Žymiausi eventai mano: išsipjaustymas su pjūklais (iš kažkur gavau, lygts bagažinėj kažkieno radau, tai sugalvojau event padaryti su juo, dabar, aišku, jau instant banas vien už jo laikymą); custom tdm su labai geromis ir nenuobodžiomis vietomis (kas dalyvaudavo, tai tikrai turi pripažint, kad su manim visad būdavo ko veikt ir tikrai buvo verta eiti į mano tdm'us); custom lenktynės su objektais, dėl kurių irgi ateidavo daug dalyvių bei žinoma, tada ir prizai būdavo nemenki už gerą mindfucką važiuojant. Apskritai, kaip ir rašiau prieš tai, buvau ne tik administratorius, bet buvau ir kietas administratorius, gerai cheatus pagaudydavau (bent stengiaus), aplamai aktyvus visuomenės veikėjas, o jei to nepakanka elitui, tai tada bent įvertinkit tai, kad esu unikalaus slapyvardžio savininkas, buvau bene geriausią prisistatymą parašęs bei kas be ko, daugiausiai efforto įdėjau rašant šį tekstą lyginant su kitais žaidėjais. Ačiū už dėmesį ir dabar einu NsmaAkyHtiUI. Sori, jei prirašiau kaip Bondas, įkvėpimas užplaukė, bbd. Redaguota Vasario 4 Sveiki_Draugai °|° Dynami_Ti and Leo_Frizenzo suregavo į tai 2 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jamani_Dandrea 37 Parašė Vasario 4 Dalintis Parašė Vasario 4 prieš 22 valandas (-ų) , Dom_Harrison parasė: Tu turi nuspręsti ar esi vertas elito! 10 metu su jumis ir ilga laika laikes admin kaikurie mano mapai po siai dienai stovi Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Anton_Dragovic 209 Parašė Vasario 9 Dalintis Parašė Vasario 9 Losiu cia nuo 2015, buvau daug kartu direktoriaus/pavaduotojo pareigose, buvau dar vice administratorius/administratorius, ir siaip manau esu senas zaidejas ir esu vertas elito. Calvin_Webber, Lauris_Nano and Caitlyn_Hensley suregavo į tai 3 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lapinskas_Laimonas 122 Parašė Vasario 9 Dalintis Parašė Vasario 9 nuo real life cia zaidziu Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Kevin_Harlow 87 Parašė Vasario 9 Dalintis Parašė Vasario 9 (redaguota) esu senas zaidejas (nuo 2015), nr. 1 serverio myletojas kai kiti vasara pamirse serveri, as buvau vienas is tu keliu kur palaike aktyvuma<3 nesvarbu, kad afk zonoj. Ir siaip daugialaikis cempionas 1x1, vadovas. Ai, dar ir korishas gali patvirtinti, kad myletojas nes labai zyziau kai buvo uzdaras servas. Redaguota Vasario 14 Kevin_Harlow Dynami_Ti suregavo į tai 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Pablo_Hernandez 42 Parašė Vasario 9 Dalintis Parašė Vasario 9 Losiu nuo 2015 metu tai manau kad butu galima gauti elita buvau juk sampo fermeris kurie mane vadindavo mtz 😀 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Shon_Mahrov 11 Parašė Vasario 9 Dalintis Parašė Vasario 9 Esu dabar geriausos firmos drk😀 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Theo_Raeken 130 Parašė Vasario 11 Dalintis Parašė Vasario 11 (redaguota) 3x DPKT narys, 2 arba 3x adminas (tiksliai nepamenu) geriausias čyterių gaudytojas, buvęs naujokų prižiūrėtojas,, TEAMSPEAKO vyr.adminas dar kažkas buvau, bet nepamenu Redaguota Vasario 11 Theo_Raeken Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Mike_Phelps 4 Parašė Vasario 12 Dalintis Parašė Vasario 12 karoce losiu nuo 2015 esu geriausios firmos drk buves direktoriaus pavaduotojas pas Antona ivanoviciu aka kentas zodziu as manau esu nusipelnes sio statuso kas bahurai supras kad as vertas elito statuso gero vakaro nes jis paslaptingas.. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Vasario 13 Autorius Dalintis Parašė Vasario 13 prieš 5 valandas (-ų) , Anatoly_Karpov parasė: Elita senbuviams! Tam skirtas forumo rangas: "Sa-mp.lt Senbuvis" Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lapinskas_Laimonas 122 Parašė Vasario 13 Dalintis Parašė Vasario 13 losiu nuo 2014 cia. buves memento mori narys, buves soa narys. senasis nick White_Boss Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Vasario 14 Autorius Dalintis Parašė Vasario 14 On 2023-02-09 at 17:53, Lapinskas_Laimonas parasė: nuo real life cia zaidziu prieš 2 valandas (-ų) , Lapinskas_Laimonas parasė: losiu nuo 2014 cia. buves memento mori narys, buves soa narys. senasis nick White_Boss Deja, bet už bandymą apgaudinėti, kaip ir wh naudojimą, neskiriame elito. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lapinskas_Laimonas 122 Parašė Vasario 14 Dalintis Parašė Vasario 14 prieš 13 valandas (-ų) , Dom_Harrison parasė: Deja, bet už bandymą apgaudinėti, kaip ir wh naudojimą, neskiriame elito. Lulz ,tai acc ne tas pats kiaušini Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Dom_Harrison 260 Parašė Vasario 14 Autorius Dalintis Parašė Vasario 14 prieš 10 minutes (-čių) , Lapinskas_Laimonas parasė: Lulz ,tai acc ne tas pats kiaušini "Nuo real life cia zaidziu" == "losiu nuo 2014 cia". Deja, bet 2014 jau sa-mp.lt buvo... Melagis Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lapinskas_Laimonas 122 Parašė Vasario 14 Dalintis Parašė Vasario 14 mano nick Canadian Girl Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Don_Alvarez 24 Parašė Vasario 14 Dalintis Parašė Vasario 14 Kartu nuo 2014 metų, n kartų buvęs adminu, daugybė skirtingų pasiekimų. Šovęs burtus iš penkių milų ir niekada nebanintas už čytus. Alex_Scofield and Theo_Raeken suregavo į tai 1 1 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Music_Nsp 88 Parašė Vasario 14 Dalintis Parašė Vasario 14 Primenu, kad nesu vertas elito. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai