Jump to content

Atranka į elito grupę


Rekomenduojami pranešimai

spacer.png

ATRANKA Į ELITO GRUPĘ

Šiek tiek įvyko pakeitimų projekto administracijos komandoje. Tad šie pokyčiai palies ir elito grupę, nes vis daugiau kyla neaiškumų iš pačių žaidėjų dėl elito rango skyrimo. Elito atstovai apibūdinami kaip rinktinė visuomenės dalis, kuriuo nors atžvilgiu išsiskirianti iš kitų socialinių grupių. Iki šiol, galbūt elitas buvo užsitarnaujamas gan per lengvai, pavyzdžiui: išbuvus administratoriumi. Tačiau mums aktualiausi yra žaidėjų nuopelnai, atlikti darbai, kurie galbūt prisideda prie serverio gerovės. Apgailestaujame, jei jums buvo nuimtas elito rangas, nors tikrai žinote, kad esate vertas jo. Tokiu atveju siūlome įrodyti, kad tikrai per klaidą buvo atimtas elito rangas.

MANOTE, KAD ESATE VERTAS ELITO?

Šioje temoje turite galimybę visai projekto bendruomenei parodyti, kad esate vertas būti tarp kitų elito grupės atstovų. Jums tereikės parašyti, dėl ko turėtume skirti jums elito rangą. Atranka vyksta tuomet. kai ši tema yra atrakinta!

Redaguota Lie_Pa
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Manau, kad esu vertas elito. Už kokius nuopelnus? Jei buvimas administratoriumi nebesiskaito, tai nežinau, tiesiog geras vaikas esu ir čia nedaug varkių prasukęs, nieko baisiai nenuskriaudęs, tik vat va pievų nemažai parašęs (nežinau, ar šitą irgi įskaityti reiks prie to sąrašo). Nors ne, šiuo atveju, manau, reikia priskaityti administratoriaus pareigas, nes buvau ne šiaip administratorius, išlaikęs minimumą, kad ramus būčiau, bet gan kietas administratorius, visada eventai buvo daromi su noru, su intencija, kad bus smagu. Žymiausi eventai mano: išsipjaustymas su pjūklais (iš kažkur gavau, lygts bagažinėj kažkieno radau, tai sugalvojau event padaryti su juo, dabar, aišku, jau instant banas vien už jo laikymą); custom tdm su labai geromis ir nenuobodžiomis vietomis (kas dalyvaudavo, tai tikrai turi pripažint, kad su manim visad būdavo ko veikt ir tikrai buvo verta eiti į mano tdm'us); custom lenktynės su objektais, dėl kurių irgi ateidavo daug dalyvių bei žinoma, tada ir prizai būdavo nemenki už gerą mindfucką važiuojant. Apskritai, kaip ir rašiau prieš tai, buvau ne tik administratorius, bet buvau ir kietas administratorius, gerai cheatus pagaudydavau (bent stengiaus), aplamai aktyvus visuomenės veikėjas, o jei to nepakanka elitui, tai tada bent įvertinkit tai, kad esu unikalaus slapyvardžio savininkas, buvau bene geriausią prisistatymą parašęs bei kas be ko, daugiausiai efforto įdėjau rašant šį tekstą lyginant su kitais žaidėjais. Ačiū už dėmesį ir dabar einu NsmaAkyHtiUI. Sori, jei prirašiau kaip Bondas, įkvėpimas užplaukė, bbd.

Redaguota Sveiki_Draugai
°|°
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

esu senas zaidejas (nuo 2015), nr. 1 serverio myletojas kai kiti vasara pamirse serveri, as buvau vienas is tu keliu kur palaike aktyvuma<3 nesvarbu, kad afk zonoj. Ir siaip daugialaikis cempionas 1x1, vadovas.

Ai, dar ir korishas gali patvirtinti, kad myletojas nes labai zyziau kai buvo uzdaras servas.

Redaguota Kevin_Harlow
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

3x DPKT narys, 2 arba 3x adminas (tiksliai nepamenu) geriausias čyterių gaudytojas, buvęs naujokų prižiūrėtojas,, TEAMSPEAKO vyr.adminas dar kažkas buvau, bet nepamenu

Redaguota Theo_Raeken
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...