Jump to content

Radijo laidos // Taškų sistema


Rekomenduojami pranešimai

7229754083c1fa301dbb8d85ba1326e5145.png

Laidos:

Radijo pliusai: Tai pramogine laida, kurioje žaidžiami trys žaidimai, už kuriuos įteikiami piniginiai prizai ir radijo taškai.   

Žaidimas "Pliusų pliusas": Tai žaidimas parengtas "ALIAS" principu. Žaidimo procesas: Laidos vedėjas duodą užuominas  apie daiktus, profesijas ,gyvūnus ir kita... Gta-sa-mp.lt serverio žaidėjai, bando įminti užuominas. Siusdami atsakymus, įvesdami /rad (atsakymas) komandą. Pirmas teisingai atsakęs, gana pinigini prizą (1k) ir radijo tašką. Vieno išėjimo į eterį metu, užduodama dešimt užuominų. Žaidimą sudaro du išėjimai į eterį. Žaidimo prizinis fondas 20k. 

Žaidimas "3 IN 1": Tai paprastas žaidimas, kuriame laidos vedėjas pateikia tris žodžius. Pavyzdys: [Tulpė-Rožė-Narcizas]. Gta-sa-mp.lt serverio žaidėjai, bando atspėti kas šiuos žodžius sieja. Siusdami atsakymus, įvesdami /rad (Gėlės) komandą. Vieno išėjimo į eterį metu, pateikiamos penkios žodžių kombinacijos. Pirmas teisingai įvardines, gana pinigini prizą (1k) ir radijo tašką. Žaidimą sudaro du išėjimai į eterį. Žaidimo prizinis fondas 10k.

Žaidimas "Klausimėlis": Tai žaidimas sudaromas iš įvairių klausimų. Žaidimo procesas: Laidos vedėjas užduoda klausimą. Pavyzdys: [Kuri šalis gamina daugiausia kavos pasaulyje?]. Gta-sa-mp.lt serverio žaidėjai, bando atsakyti . Siusdami atsakymus, įvesdami /rad (Brazilija) komandą. Pirmas teisingai atsakęs, gana pinigini prizą (1k) ir radijo tašką. Vieno išėjimo į eterį metu, pateikiami penki klausimai. Žaidimą sudaro du išėjimai į eterį. Žaidimo prizinis fondas 10k.

Bendras eterio fondas: 40k. Laidos vedėjas: Markis_Life. Eteriai vyksta iš anksto nustatytu grafiku.

 Laisvas laikas: Tai muzikinė laida, kurioje vyksta naujų ir senų dainų apžvalgos. Laidos vedėjas kartais skambins dainų atlikėjams ,kad papasakotu apie savo išleista dainą. Tai pat šioje laidoje bus galimą prašyti, jog būtų paleistas klausytojų pamėgtas kūrinys. Tai pat bus galima perduot linkėjimus, sveikinimus ar kitus skelbimus per laidos vedėja.     

Laidos vedėjas: Malius_Netfox. Eteriai vyksta iš anksto nustatytu grafiku.

Draugai draugams: Tai pramogine laida, kurioje yra žaidžiami įvairūs žaidimai:

1.Žaidimas "Klausimanija" iš 10 klausimu už viena atsakyta klausima gaus 1k Euru serverio valiutos ir radijo tašką.

2. Žaidimas "ManHunt" Tai žaidimas kuriame, radijo vedėjas serveryje pasislepia ir išjungia telefoną ir kas 5 minutes duoda užuomenas, apibudindamas tą vietą. Ir pirmas žmogus suradęs laimi 10k euru serverio valiutos.

3.Žaidimas "Žiniukas" Tai žaidimas per kurį Radijo laidu vedėjas užduoda klausima ir pateikia nuo 3 iki 4 Atsakymo variantų. žmogus parašęs Teisinga atsakymo varianta laimi po 1 k serverio valiutos euru  ir radijo tašką.

Veikla Pageidavimu koncertai per šia veikla žmonės galės rašyti savo mėgstamiausios dainos pavadinimus ir Radijo vedėjas Ijunks tą dainą.

Bendras eterio fondas: 30k. Laidos vedėjas: Geimeris_Teleloto. Eteriai vyksta iš anksto nustatytu grafiku.

Taškų sistema: 

 Kiekvienoje "Radijo pliusai" ir "Draugai draugams" laidoje bus renkami taškai. Kurie po aštuonių eterių pavirs į tam tikrą prizą. Vienos dienos eterio metu, galima surinkti iki 40 taškų. Po kiekvieno eterio, laidos vedėjas, eterio rezultatus paskelbs šios temos atsakymuose. Po aštunto eterio, visi rezultatai sumuojami ir išrenkamas geriausias mėnesio "Radijo pliusai" žaidėjas. Kuriam įteikiamas mėnesio prizas, kuris bus iškarto sutartas su serverio administracija. Po to visi rezultatai anuliuojami ir procesas pradedamas iš naujo.

Prizai:

Pirma vieta : VIP 7 Dienos

Antra vieta:50k Serverio eurų

Trečia vieta: 20k Serverio eurų

Redaguota Markis_Life
Pridėtos prizines vietos
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...