Jump to content

Unban Mark_Wilson


Rekomenduojami pranešimai

Aš tave užblokavau ne dėl AIM ir net nemanau, kad tu su aimu. užblokuotas buvai, nes daug matai ir žinai tiksliai kur rasti priešininką. Tas man nepatiko iš tavo pusės.

šiame video tiesiog stovėjau už kampo kur manęs paprastai tikrai neturėjai surasti 

čia taip pat atbėgai tiksliai ten kur reikia.

Šis video labiausiai sukėlė įtarimų. Kol tavo visi gaujiniai šaudosi viename gale tu nubėgai visai į kitą pusę pas Laimi.

 

Čia jau truputi kitka, bet kaip čia taip subuginai kulkas? įsšoviai greičiau nei įprastai.

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

2023 metai bro, naudokis discordu ir tu gaudysiesi sandeliuose, nes kaip matau jusu gauja tik per /g bendrauja. Pirmam clipe galejai pradzia nenukirpt, kur ju helis atskrido parodyt 😄. Antrame klipe taigi ne visa laika stovejai kampe. Imetei vieta is savo pov o ne mano pzu. Tai realiai bereiksmis irodymas. Priešpaskutinis klipas tai isviso irodymas, kad nenaudoju wh. Jei buciau zinojas jog jis ten yra tai ne su awp buciau beges pasitikt, o su sawn off rankose. Tu banini kai nei vieno prefire nemaciau is tavo klipu. Del paskutinio video tai sauni kulka paspaudi q, space ir e. greiciau animacija nusitraukia.

Redaguota Mark_Wilson
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Administratorius pateikė ne itin tobulus įrodymus, bausmės valandas sumažinau iki 120 valandų. Įrodymuose aiškiai matoma, kad naudojai greitesni bėgimą, animacijos nutraukinėjimus kai taisyklės mūsų serveryje to daryti neleidžia.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...