Louis_Delavalle 106 Parašė Vasario 18 Dalintis Parašė Vasario 18 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Louis_Delavalle 2. Kodėl norite į T.R.V darbą : Įdomus darbas daug pinigų. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje : 1 valanda į diena tikrai. 4. Mini prisistatymas : Esu darbštus, linksmas, sportiškas žmogus. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Esu 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje : Veža tolimus krovinius, pildo verslus, veža resursus į fūristų bazę. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 7 dienas. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Darius_Bond 129 Parašė Vasario 18 Autorius Dalintis Parašė Vasario 18 prieš 21 minutes (-čių) , Louis_Delavalle parasė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Louis_Delavalle 2. Kodėl norite į T.R.V darbą : Įdomus darbas daug pinigų. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje : 1 valanda į diena tikrai. 4. Mini prisistatymas : Esu darbštus, linksmas, sportiškas žmogus. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Esu 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje : Veža tolimus krovinius, pildo verslus, veža resursus į fūristų bazę. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 7 dienas. Priimsiu, būsi neaktyvus, neneši pelno i fūristų darbą, būsi atleistas. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Ivan_Dragovic 22 Parašė Kovo 4 Dalintis Parašė Kovo 4 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Ivan_Dragovic 2. Kodėl norite į T.R.V darbą :Norėčiau užsikelti skilla darbo ir uždirbti nemažai pinigų. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje :1-2h darbo dienomis, o per išeigines 3-4h 4. Mini prisistatymas :Sportiškas,tvirtas,Linksmas. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Kažkada esu. 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje :Veža resursus, veža tai pat tolimus krovinius, pildo žaidėjų verslus. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 7d. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Darius_Bond 129 Parašė Kovo 4 Autorius Dalintis Parašė Kovo 4 Dabar, Ivan_Dragovic parasė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Ivan_Dragovic 2. Kodėl norite į T.R.V darbą :Norėčiau užsikelti skilla darbo ir uždirbti nemažai pinigų. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje :1-2h darbo dienomis, o per išeigines 3-4h 4. Mini prisistatymas :Sportiškas,tvirtas,Linksmas. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Kažkada esu. 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje :Veža resursus, veža tai pat tolimus krovinius, pildo žaidėjų verslus. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 7d. Priimsiu Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lapinskas_Laimonas 122 Parašė Kovo 7 Dalintis Parašė Kovo 7 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Lapinskas_Laimonas 2. Kodėl norite į T.R.V darbą : Užsidirbti pinigėlių, padėti žaidėjams pakrauti verslus kai jie negali to padaryti patys. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje : 1-2h 4. Mini prisistatymas : Senbuvis, dirbu, žaidžiu prie kompiuterio. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Taip,esu. 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje : Vežioja krovinius, resursus, krauna verslus. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 14 Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Darius_Bond 129 Parašė Kovo 7 Autorius Dalintis Parašė Kovo 7 prieš 13 minutes (-čių) , Lapinskas_Laimonas parasė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Lapinskas_Laimonas 2. Kodėl norite į T.R.V darbą : Užsidirbti pinigėlių, padėti žaidėjams pakrauti verslus kai jie negali to padaryti patys. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje : 1-2h 4. Mini prisistatymas : Senbuvis, dirbu, žaidžiu prie kompiuterio. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Taip,esu. 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje : Vežioja krovinius, resursus, krauna verslus. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 14 Anketa užpildyta netvarkingai, atmesta Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lapinskas_Laimonas 122 Parašė Kovo 7 Dalintis Parašė Kovo 7 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Lapinskas_Laimonas 2. Kodėl norite į T.R.V darbą : Pasikelti skill,pinigų, pakrauti žaidėjam verslus. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje : 1-2h 4. Mini prisistatymas : Mokaus, laisvalaikiu žaidžiu samp. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Taip, esu. 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje : Veža resursus, krauna verslus, vežioja krovinius nuo taško A į B. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 14 Redaguota Kovo 7 Lapinskas_Laimonas Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Darius_Bond 129 Parašė Kovo 7 Autorius Dalintis Parašė Kovo 7 prieš 4 minutes (-čių) , Lapinskas_Laimonas parasė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė : Lapinskas_Laimonas 2. Kodėl norite į T.R.V darbą : Pasikelti skill,pinigų, pakrauti žaidėjam verslus. 3. Kiek laiko per dieną praleidžiate serveryje : 1-2h 4. Mini prisistatymas : Mokaus, laisvalaikiu žaidžiu samp. 5. Ar esate dirbęs T.R.V : Taip, esu. 6. Kaip suprantate T.R.V darbą, ką jie atlieka mūsų serveryje : Veža resursus, krauna verslus, vežioja krovinius nuo taško A į B. 7. Kiek dienų norėsite kontrakto : 14 Esi įrašomas į T.R.V grubų sąrašą, už anketos taisyklių nesilaikymą išpirka 100 tūkstančių eurų. Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rekomenduojami pranešimai