Jump to content

Serverio progresas.


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, jau praėjo nemažas laiko tarpas kai žadėjome jums pranešti serverio naujienas, tačiau dėl tam tikrų priežasčių negalėjome jų skelbti, darbai vėl prasidėjo - judam į priekį ir skelbiam progresą iš serverio pusės. Dažnai sulaukiam klausimų ar jau baigtas šis atnaujinimas, kada paleisime šį serverį.
Šiuo metu ką galime pasakyti, kad atnaujinimas eina į darbų pabaiga, pagal suruoštą planą įgyvendinome vieną iš mūsų didesnių idėjų kurią galėsime vis toliau tobulinti. Kas tai per sistema stipriai neišsiplėsiu tačiau tai bus susiję su serverio darbais. Atskleisiu, kad per šį atnaujinimą buvo pašalinti stilistų, žurnalistų, bei ekstra darbai. Kadangi atkreipėme dėmesį į tai, kad šie darbai nebeturėjo jokio susidomėjimo nusprendėme pakeisti į vieną naujesnių darbų serveryje, taip pat naujokams sukursime naujus darbus be pakvietimo, kadangi valytojų ir autobusų vairuotojų darbas buvo tragiškas. Likusieji serverio darbai išliko, vieni gavo minimalius darbo veiklų papildymus. Šiuo metu darbai nėra pilnai baigti, tad stipriai negaliu išdėstyti visko. Visus atliktus serverio pokyčius(ne tik darbų sistemos) pamatysite prieš serverio paleidimą kai tik išleisime v1.5 atnaujinimo temą.

spacer.png


Ar bus pokyčių ne tik serveryje?


Taip. Jau kuris laikas yra dirbama prie serverio valdymo panelės. Niekam nebuvo apie tai kalbama, kad sukursime visiškai nauja serverio valdymo pultą. Programavimo darbai yra sėkmingai baigti ir pradėjome testavimo darbus. Išvyti nauja versija bus galima prieš serverio paleidimą. Ar bus daug naujų funkcijų - šiuo metu atkūrėme visas seno pulto funkcijas ir įdiegėme keletą naujų dalykų. 

Per šį atnaujinimą buvo atsižvelgta į visų žaidėjų pasiūlymus, bei surašytas klaidas. Žaidėjų idėjos buvo perkeltos į mūsų atnaujinimų planus, tačiau nevisos idėjos bus per šį atnaujinimą. Kviečiame ir toliau aktyviai siūlyti idėjas serveriui. Jeigu kyla klausimų apie atnaujinimą galite rašyti į šią temą. 

spacer.png

Redaguota Jim_Corres
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 6 minutes (-čių) , Lauris_Nano parasė:

O man patiko žurnalistai. Buvo galima juos į radio valdymą orientuoti, kas labai unikali veikla yra, o ne panaikinti.

Pats darbas buvo pašalintas, o skelbimų bei fm funkcijas suteikėm ant žaidėjų. Tam ir buvo reikalingos jūsų idėjos, bet nei iš vieno nebuvo gauta.

Redaguota Jim_Corres
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 9 valandas (-ų) , Mind_Kalbasa parasė:

Per tris mėnesius kažkaip sausai, korešas arba tingėjai rašyt daug kažką arba slepi savo klastą.

Kai bus paskelbta v1.5 atnaujinimo tema, ten ir rasi visus atliktus darbus.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 1 month later...
On 2022-12-11 at 15:55, Sveiki_Draugai parasė:

Iki Naujų metų spėsim sudalyvaut grobime?

 

On 2022-12-11 at 16:13, Kevin_Harlow parasė:

Iki Naujų metų spėsim pasiekt tą DARBŲ PABAIGĄ?

Jeigu @Valia_Abdulov gražiai paprašysit, kad daugiau laiko paskirtu prie atnaujinimo - taip.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...