Jump to content

Naujokų informacija


Rekomenduojami pranešimai

spacer.png
 

» Naujokų žaidimo pradžia.

Jūs užregistruojate savo paskyrą serveryje. Sėkmingai atliktus šį punktą Jums prasidės trumpas „vietovių supažindinimas‟ per kurį sužinosite reikalingas serverio naujokų lokacijas. Pasibaigus supažindinimui jūsų žaidimo veikėjas(-a) atsiranda mūsų serverio hotelio viduje. Jūs atlikote pilną paskyros užregistravimą - galima pradėti žaidimą. Išeikite iš hotelio ir pirmiausiai nubėkite į dešinėje pusėje esančią prekių parduotuvę ir įsigykite:

  • Mobilųjį įrenginį.
  • Mobilaus įrenginio sąskaitos papildymą.
  • GPS navigacija.

Sėkmingai nusipirkus šiuos dalykus, galite grįžti prie hotelio pagrindinio įėjimo. Iš abiejų pusių rasite nuomos transporto priemonęs „faggio‟. Užlipkite ir paspauskite nuomos sutikimo mygtuką. Sutikus nusistatykite maršutą per GPS navigacija(/gps » Vairavimo mokykla). 

spacer.png

Atvykus į vairavimo mokykla rekomenduojame pirmiau pasiskaityti teorijos informacija.

spacer.png

 

» Naujokų pirmasis darbas

 

Norėdami įsidarbinti į oficialų pirmąjį darbą Jums reikės:

  • Įsigyti sveikatos draudimo pažymą iš medikų darbuotojo arba nuvykti į draudimą.
  • Išsilaikyti A, B kategorijos vairavimo pažymėjimus.
  • Bent 100 XP patirties taškų.

Išlaikius vairavimo kategorijos ir įsigijus reikalingas pažymas galite įsidarbinti į pirmąjį darbą. Pirmiausiai nuvykite į darbo biržą ir nueikite pasirinkti darbą be pakvietimo „picų išvežiotojas‟ arba į kurią nors darbovietę jeigu Jums tai leidžiama.

spacer.png

Šis darbas nereikalauja direktoriaus darbo pakvietimo, tačiau šiam darbui reikalinga bent 100 XP patirtis. Jeigu atitinkate visus reikalavimus, gaukite darbo biržos pakvietimą ir važiuokite į picų išvežiotojų būstinę. GPS navigacija(/gps » Picų išvežiotojai). 

Įsidarbinus į picų išvežiotojų darbą galite pasiimti picų dėžių ir jas išvežti į nurodytus punktus. Už nuvežtą vieną dėžę gausite atlygį. Uždirbtas atlygis keliauja į jūsų darbo algos balansą.

Serverio kiekvienas darbas turi savo darbų įgūdžių sistemą. (peržiūrėti paskyros įgūdžius galite parašę komandą /skill) jeigu esate tas žaidėjas kuris(-i) mėgsta aktyviai dirbti darbų veiklas, Jūs turėsite tam tikrą tikimybę gauti darbo skillą. 1 darbo įgūdis duoda papildomų pinigų prie algos(per /skill rodo kiek pridedama papildomai prie algos).

» Naujokų papildomi užsiėmimai

Serveryje egzistuoja deathmatch automatinis renginys kuris vyksta kas 45 min, šiame renginyje privaloma dalyvauti ypač naujokams, kad pasikelti savo ginklų šaudymo įgūdžius. Už vieną nužudymą Jūs gaunate +3 skill, bei pinigų. Pasiekus daugiau nei 999 ginklų šaudymo įgūdžių lygį jums pradedama leisti šaudyti judant į šonus. Kol nesukaupsite tiek lygio, jums labai apribotos šaudymo galimybės. Šis renginys išviso trunka 10 minučių ir po kovos išrenkamas papildomai DM MVP žaidėjas(MVP - asmuo kuris yra nušovęs daugiausiai žaidėjų per renginį). MVP yra suteikiamas papildomas 2000€ prizas.

Naujokams yra įdiegta misijų sistema(/misijos) šiuo metu išviso yra 10 misijų, tačiau jų įvykdyti taip greit nepavyks, įvykdžius visas serverio misijas gaunate 30000€ bonusą.

Galimybę užsiimti žvejybą. Šią naujovę turim gan neilgai, kviečiame išbandyti. Kartais serverio administracija rengia įvarius renginius, o vienas iš jų yra „žuvų gaudymas‟. Administratoriui paskelbus apie renginį pradedamas nustatytas laikas, žaidėjai privalo gaudyti žuvį ir po laiko sistema paskelbia nugalėtoją. Taip galite užsidirbti papildomų pinigų serveryje ir smagiai praleisti laika.

Kiekvienas naujokas, kaip ir paprasti serverio žaidėjai gali vykdyti įvairius serverio pasiekimus(/pasiekimai) ir už tai atsiimti prizą. Norėdami atsiimti savo prizą už įvykdyta pasiekimą naudokite komandą /pasiekimup. Jūs gausite 3 skirtingas dėžių pasirinkimus. Kiekviena dėžę turi savo prizą:

  • Kreditų suma.
  • Pinigų sumą.
  • Pagarbų suma.
    • Pagarbas galite naudoti, kad
      • Pasišalinti paieškomumo lygį.
      • Nusipirkti maisto 250 vnt.
      • Pasikelti ginklų šaudymo įgūdį +4 gs.

» Naujokų nelegalus darbai

» Narkotikų plantacijos

Serveryje galime pasiūlyti naujokams ir nelegalų darbą. Kiekvienas naujokas gali nuvažiuoti į narkotikų sodinimo plantacija. GPS navigacija(/gps » Narkotikų sodinimo vieta). Nuvykus rasite nedidele teritorija, o jos viduje bus namelis iš lentų. Ten galėsite įsigyti narkotikų sėklų ir pradėti sodinti. Įsigijus narkotikų sėklų turite nueiti į sodinimo vietą ir panaudoti komandą /paseti. Narkotikų sodinimas trunka vos iki 15 sekundžių. Maksimaliai galite rankose turėti tik 10 narkotinių lapelių. Visas sėklas susodinus(arba turimus 10) turite vežti į narkotikų pridavimo punktą. (/gps » Narkotikų pridavimo vieta). Už parduotus lapelius gausite grynų pinigų į rankas, taip pat uždirbsime papildomą procentą. 

ĮSPĖJIMAS: Nusipirkus narkotikų sėklų turite galimybę gauti įtarimo lygio nuo policijos darbuotojo(patikros metu),už narkotikų laikymą, bei platinimą.

» Vagystės

Serveryje dažnai vyksta įvairios vagystės.  (/gps » Skiltis vagystės). Kiekvienas serverio žaidėjas gali dalyvauti serverio vagystėje ir kovoti tarpusavyje su kitais žaidėjais bei serverio teisėsauga. Užgrobti vagystę yra labai paprasta, užtenka užlipti ant pinigų maišo bei įvesti nurodytus kodus. Tai padarius vagystė yra pradedama užgrobinėti, visas procesas yra toks, kad turi būti išlaikytas pickup 5 min, jeigu Jums tai pavyksta padaryti - Jūsų vagystė yra sėkminga. Užgrobus vagystę gaunate +1 tašką (/info  » Atliktos vagystės). Kiekviena serverio vagystė duoda skirtingus atlygius, tad galite gauti:

  • Pinigų
  • Kreditų
  • Ginklų
  • Narkotikų
  • Naujos tapatybės(paieškomumo anuliacija)

» Serverio gaujos

Jeigu esate žaidėjas iki 10 000 patirties taškų serveryje galite naudoti komandą /gauja ir būsite automatiškai priimtas į šią gaują, ši gauja turi bazę Bayside miestelyje, ją galite surasti su /gps ir /gbazes komandų pagalba, taip pat rekomenduojama pasikeisti pilietybę į Bayside, kadangi gaujos transportas yra šiamie miestelyje prie ligoninės, šioje gaujoje galėsite dalyvauti visose gaujoms skirtose veiklose ir apsiprasti su gaujų sistema.

Daugiau informacijos rasite čia: https://gta-sa-mp.lt/index.php?/topic/685-išsami-gaujų-sistemos-apžvalga/&tab=comments#comment-3591

 

 

(!) Naujokams įdiegta naujovė - galimybė emigruoti į mūsų serverį ir papildomai gauti VIP bei patirties taškų!

 

Jeigu naujokams kyla klausimų galite kreiptis į prisijungusius administratorius(peržiūrėti galite per /online). 

Redaguota Jim_Corres
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...