Jump to content

Atblokuokite Kataitis_Hero


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kataitis_Hero

Dėl kokios priežasties buvote užblokuotas: ČYTAS

Administratoriaus kuris jus užblokavo Vardas_Pavardė: Gtadze_Arce

Įrodymai kad buvote užblokuotas netinkamai: Atskridau su heliu į grobimą, bet man buvo "palagines" žaidimas, nors ir parašiau /atstatyti komandą, helis neatsistatė, nes kaip ir minėjau, buvo palagines žaidimas dėl blogo interneto (pastėbėjau, nes buvo užstrigęs spidometras), todėl mirus paspaudžiau G raidę, bei pavyko atsistoti ir spėti nubėgti iki CP, iškart mirus, padariau atsijungiau bei padariau rr tam, kad atstatyti žaidimą. Gerai, galbūt tai ir klaidos išnaudojimas mano naudai, tačiau tai nėra joks čytinimas ar kažkas panašaus, beje, administratoriaus įrodymai yra niekiniai bei nieko neįrodantys. Siūlau patiem išbandyti, bei ištaisyti šią klaidą kai esant mirties būsenoje galima atsistoti paspaudus G raidę esant prie betkokio transporto. Beje, užblokavo po 10min, tad net neturėjau minties pasidaryti įrodymus jog prie manęs stovėjo helis.

Įkeliu administratoriaus "įrodymus", nors ir tuose įrodymuose nieko nesimato.

https://streamable.com/b464wq

Jūsų nuotrauka po užblokavimo: https://imgur.com/a/WqOcNPv

Redaguota Kataitis_Hero
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 3 minutes (-čių) , Tautis_Brd parasė:

O tai į kokį tu transportą sėdai su G raide, jeigu video medžiagoje labai aiškiai matome, jog transporto nebuvo, o su kuriuo tu atvykai - buvo atstatytas.?

Prašau dar kartą perskaityti ką parašiau, jog dėl nepastovaus interneto "palagino" žaidimas, man matėsi pagal tai, jog buvo užstrigęs spidometras, net ir išlipus iš transporto jį rodė. Aš parašiau komandą /atstatyti, tikėdamasis jog suveiks, tačiau man pačiam reikėjo išlipti iš helio, nes komanda nesuveikė. Kitiems žaidėjams panašu rodė, jog helis sėkmingai atsistatė - man ne.

Redaguota Kataitis_Hero
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 7 minutes (-čių) , Leo_Frizenzo parasė:

Sv, čia vėlykų grinčas, ir šitame epizode paaiškinsių, ant kokius tu lempinius/lievus atmazus šaudai.  

1. Aplamai, kodėl tavo video toks nekokybiškas, kitoks linkas, kitoks video pavadinimas ? Grand Theft Auto San Andreas 2022.04.18 - 19.02.29.20.DVR (streamable.com) Čia originalus video. Įdomų, ką tu bandei padaryti pakeisdamas video linkus, pavadinimus ir t.t. 

2. Kodėl Gtadze_Arcei Mazinais kad tiesiog panaudojai /baigti ? Tada apie jokius helius nebuvai užsiminęs? (Ir būtų kvailą mazintis kad ten tiesiog mamule sake, o ne tu, nes Mamule apie tokius dalykus visiškai nenusimano, kas akivaizdų kad tu jai pasakei kad pabandytų su Arce šita prikola.

3. Aplamai, žiauriai nelogiška kad buvo helis ir jis neatsistatė, nors kitiem rodė kad atsistatė (vpš iš servo istorijos pirmas kartas kad taip buna), bet sakykim kad taip ir buvo .Bet tu man pasakyk, iš kokios galvos tu sugalvojai įlipti į helį ir išlipt ir bėgt kažkur ? Jeigų būtų palaginę, tu tiesiog galėtum nubėgt prie to cp be jokių G ar F. 

4. *Siūlau patiem išbandyti, bei ištaisyti šią klaidą kai esant mirties būsenoje galima atsistoti paspaudus G raidę esant prie betkokio transporto* Patestavom tiek su G, tiek su /baigti, ir rezultatai tokie :https://streamable.com/ferhgw

5. Per Mirties būsena tikrai nebūtum spėjąs Įlipti į helį, išlipti ir nubėgt prie cp. 

Manau jau užtenka Įrodinėti kažką man kai tu dar sugalvoji absoliučiai lempinių atmazu.

KITA ISTORIJA :

Čia gal ne pilnai į temą, bet pasakysių. Šiandien 18:30 Tave surakino pareigunas Nedas_Tiesiog. Aš tave pradėjau stebėti 18:33 ir pamačiau viena įdomų dalyką. Tu važinėjai su Mamule ir vėliau išlipai iš mašinos su antrankiais, šitas pasiteisinamą, nes tikrai ne karta taip yra buve serve. Bet, tu nuvažiavęs į medikų bazę nuvarei kur niekas nemato ir tau tiesiog boom, dingo antrankiai ( Kas irgi nera logiška nes surakinimas tęsęs 10 min, o tau antrankei dingo po 4-5 minučių. Tai irgi įdomus dalykas, tik tiek kad neturiu įrodymų apart Logu kurie parodė kad  tikrai buvai surakintas. 

 

Šiaip baisei čia daug pripasakojau, tad geros dienos ponas Kataiti aka Ex admin ir Elite.    

 

1. Video nekokybiškas bei kitoks todėl, jog šiaip ne taip teko išsiprašyti to video per dc iš gtadzes, kuris paaiškino jog užblokuodamas net neturėjo to video, vėliau išaiškėjo jog tas video filmuotas tavęs ir atsiųstas į fb, okey, paaiškinau gtadzei kaip atsisiųsti video iš fb ir persiųsti jį man, po ilgo aiškinimosi, pamačiau video kur neva “čytinau”, ir iš mano pusės, žinant situacija jog tikrai ne čytinau įkėliau video į unban anketą. Dėl to ir kokybe prasta, nes Fb>Dc>streamable.

2. Nei žinutės, nei pokalbio nebuvo apie /baigti, Gtadzei tiesiog pasakiau jog nusitraukiau animaciją, Mamule galbūt suprato kaip /baigti, bet tai nekeičia esmės. Kvaila kalbėti apie kitą žmogų ką nusimano, ką ne, nes nei tu pažysti žmogų, nei gali apie jį kažką teigti.

3. Senai žinojau šitą bajerį, jog gulint mirtyje, galima paspausti G bei atsistoti, bei keliom sekundėm bėgti iki kol tave nuteleportuoja į ligonine, tuo ir pasinaudojau jog helis man buvo neatsistates. Kaip aš tau nubėgsiu iki cp gulint ant žemės? Tik atsistojęs aš spėjau nubėgt iki to cp…

4. Tokie testavimai nieko nesako, nes nematau nei ką tu spaudi nei kokiom aplinkybėm bandai tai padaryti, katik pabandžiau kitam serveryje, ir vėl gi, man pavyko.

5. Įlipti nereikia, reikia tik paspausti g.

Manau užtenką įrodyti jog bandai pakenkti mums visiem, tai įrodo jog ir Vilių užblokavai bandydamas atrasti atmazą, tiek mane užbaninai radęs progą.

Apie tą tavo kitą istorija neverta net šnekėti, nes vėl gi ieškai kabliuko užsikabinti jog užbaninti ar kitaip pakenkti. 
Trumpai, saugioj zonoj gauni freeza šaudamas į mašiną, tave tuo momentu surakina, atfreezina ir tu gali lakstyti su antrankiais. Tas 10 minučių man taipogi greitai prabėgo, bet neesu matęs istorijoje jog kam nors dingtų antrankiai iš oro. 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...