Jump to content

Nuomonės iš M_V


Rekomenduojami pranešimai

😉

Sorry kad trumpos, bei rasit klaidų, tai nepykit, laiko stygius padaryt viską idealiai ❤️

 

Jamani_Dandrea: Sveikas Džemalai, senai matytas bet mano nuomonė kai visada apie tave stabili, fainas bičas, normaliai bendraujantis, su tavim išeina ir paprikolint ir visa kita, ten hihi haha, faktas nesam ten tie tipo bičiukai kur forever, bet visada randam bendros šnekos. Tikiuos taip viskas ir išliks. Nuomonė Gera

 

 


Super_Macher: Sveikas Macheri, su tavim išvis nežinau ar esam taip normaliai kada bendrave, bet kiek teko tiek užteks manau. Musu keliai dažniausiai susikirsdavo gaujose, būvom ir tose pačiose barikadų pusėse, bei kitose, nu ką apie tave čia daug pasakyt, čyteriuga, bet turi savo ribas, fainas bičiukas nekonfliktinis, viskas su tavim tvarkoj. Nuomone Neautrali.

 

 

 

Gytas_Gytas: O priviet alkoholek, nu apie tave tai tikrai viskas tik iš gerosios pusės, visada atneši pozityvo, bei kalna geru emociju, fainas žmogus esi, realiai apie viska pašnekam ir papizdielinam. Tikiuosi tas pozitivumas tavyje niekados nenublės ir tos promilės nedings niekur, būk koks esi ir nesikeisk. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Taz_Redbull: Sveikas, net nežinau kuriuo nickų kreiptis, nes jau dažnokai juos keiti, su tavim gana nemažai bendrave esam, ir blogo nedrįščiau apie tave pasakyt paprastas kaimietukas toks, malačius visados esi viskas gerai su tavim, į konfliktus irgi nelabai veliesį, bent jau kiek man yra žinoma. Nuomonė Gera. 

 

 

 

The_Whiteman: Labas Gražvi, nu jo kitokia tu persona, bachuriukas gana paprastas esi, niekados neįskelsi tos hujovos kibirkštėlės be reikalo, nu bet jei reikalas bus tai įmanoma pamatytį ir ta demoniuka kuris gyvena tavo viduje, šiaip tai nieko blatno negalių apie tave papasakot nors ir žinau jau tave gana įlgai, pozityvo irgi tavyje netrūksta, nors kartais užpisa kad gerkle pradeda po pokalbių su tavim skaudėt nes mat ans jumoristas užaugęs norėjai tapt😂. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Zlatan_Ibrahimovic: Sveikas Zynga, gana senai matyta persona esi, įlga laiko dali žaidėm tose pačiose barikadų pusėse, tik dabar kažko pastaruoju metu pasigedau tavęs serverį, turbūt susiradai normalų guvenimai, bet šiaip kažinau belekoks geras wibas tave prisimenant atplūsta, geras pacaniukas esi visada už teisybr, ir niekada nepavesdavai. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Dom_Harrison: Labas Domce, nežinau kodėl tu spaudiai šį lik'e mygtuka, tu iš mano pusės jau turėtum žinot kokia aš nuomone esu susidares apie tave, visados išlieki draugiškas, bei pažerį galybe patarimų, kaip ką padarius geriau, faina asmenybė esi tu gana dažnai pabendrajam, ir dar nei karto nebūvai pasakęs kažko ne į tema ar to kas galėtų kažkam pakenkti ar įžeisti. KORUPCIJAI NE! Nuomonė Puiki. 

 

 

 


Edvis_Dyleris: Zdarova Dėde, ką tu geresnio kaip einas?, mes su tavim nesam tos personos kurios labai daug bendrautų, bet tikrai būna pasišnekam, pažvengem, pasišaudom, viskas yra labai gerai konfliktų irgi nekelį veltui tas yra svarbiausia. Nuomonė Gera. 

 

 

 

Andrey_Bacardi: Sveiks Peynai, seniau turbūt visi turėjom tokia nekokia nuomone apie tave, iki to momento kol išsikalbėjom, išsižvengėm tai ji pasikeitė drąstiškai, esi begalo įdomus ir perspektyvus žmogus, su kuriuo tikrai norėčiau kažkada susitikti prie buteliuko alaus paplepėt. Manau kažkada taip reiks ir padaryti, bet dabar ne apie tai, esi koks esi ir toliau būk toks brolau, palaikau tavo kekviena tavo žingsnį ir išlik savimi. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Sveiki_Draugai: Labas Manteli, apie tave trumpai tu būdavai gana sunkus žmogus, po kol nepradėjom bendrauti daugiau tada pakito požiūris į tave, pasidariai fainesnis, mielesnis žmogutis, faina visada išgirst ta balsiuka discorde, bei tai pat smagu ir grobimuose pasilest, esi gana perspektyvi asmenybė. Nuomone Gera. 

 

 

 

Laimis_Grand: Labas Laimi, apie tave galėčiau ir daugiau kažką pakalbėt, bet kam čia to reikia😅, malačius gerai pašaudai, bei ir bendravimo manieras gana geras turi, moki kalbėtis su žmonėmis. Taip gana dažnai moki juos ir išprovokuot, bet čia ne esmė, taip ir turi būt. Kažkada būdavo daugiau judesio su tavimi, bet šiuo metu ir taip gerai kaip yra, nesipykstam, bet ir nesam geri draugai, svarbu manau palaikyt ta ryšį. Nuomonė Gera. 

 

 

 

Lakeriukas_Dinas: Labas Lakeriuk, taves iš tikro iš viso nežinau, nei kas tu toks nei ką, tai ir sunku būtų kažka rašyt... Nuomonė Neutrali. 

 

 


Sergey_Nakayama: Sergėjau, nu nu ką tu? Toks mėgėjas kartais kažka negero panaudot, bet kai žmogus tai savotiškas pažvengem pastoviai, kokių šudu sugebi prirašyt kad pramuša pzdc, galėtum gal tik aktyvuma geresnį biški parodyt ir išviso būtum sampo magnatas, bet nieko šia problema išsispresi kažkada arba ne😂, nu nes mėsa belikes esi supranti gi. Nuomonė Gera. 

 

 

 


Caitlyn_Hensley: Labutis Korne, jau labai senai tave žinau ir dažnai paprikolinam, turi nuostabų jumoro jauma, bei adekvatu elgesį, kas tavo metu merginoms tikrai nėra būdinga, nesi kažkokia ten pasikėlusi ar mandra, viskas savo ribose. Moki pralinksming, bet dar geriau sugebi supist nuotaika žmonėms, gražus tie tavo mappai viskas ore kaip sakant, judėk į prieki ir neapleist to ko mėgsti. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Lempu_Master: Nu priviet ir tau, malačius esi, gerai pašaudai, kartais ir paprikolini, bet esi tokia gal tylesnė persona, mažai matomas, mažai žinomas tai prie taves dera. Geras direktorius, stiprus charakteris, nu ka čia be pridurt per daug, viskas su tavim yra gerai. Nuomone Gera. 

 

 

 

Evaldas_Samagonas: Nu sveiks Efka, esi gana įdomi persona, kartais sunku tave ir suprast kurioje barikadų pusėje tu esi, bet nieko su laikų manau išsispres, sunkus tavo charakteris būna dažnokai, bet šiaip bendraut įmanoma ir kai pradedi bendraut tada jau viskas kai sviestu sutepta palieka, bet iki to sunku kažka iš taves išgirst pozityvaus ar realaus. Manau viskas susitvarkytu tavyje jei biški mažiau dramatizuotum viska, bet koks skirtumas iš tikro visi turim savo pliusu bei savo minusu. Nuomonė Gera. 

 

 

 


Pablo_Hernandez: Gedvidai, tave turbūt žinau nu kokiu 2016 metų ir gana ilga laika žaidėm ir tebežaidžiam drauge, šiltas žmogus esi, visada suprantantis, bei padedantis kai to reikia, galim realiai apie daug ką pabendraut su tavim, pradedant gyvenimų, baigiant žaidimų, už tai ir sakau ačiū kad per tiek metu vis dar išlikai savimi, nepakitai nė truputi. Nuomonė Gera.

 

 

 


Gtadze_Arce: Labas Adoli, pradėsiu nuo to kad seniau būvai ganai sunkiai įkandamavpersona, dabar tai biški pasikeitė, arba bent man tai atrodo, pasidariai daug bendraujantis ir labai gerai sukalbamas, kas iš tikro sudarė didelį įspudi. Kaip direktorius buvai turbūt vienas ir nepakartotinas toks, geros manieros, geri lyderiavimo įgudžiai. Dabar dar ir gavai pareigas, nemaniau kad susitvarkysi su jomis, nes iš seniau žinojau kaip ten kas, bet dabar pamačiau kad perlaužiai save, įgyjai pasitikėjimo ir žengi pirmyn, šaunuolis tas tavyje ir labiausiai patinka, keep pushing. Nuomonė Puiki. 

 

 

 


Ricky_Vasquez: Kentai, šmaikštuoli tu musu, stiprus kaip direktorius, pasižymi taip pat ne stipriu charakteriu, turi gana neprasta jumoro jausma, viskas tavyje yra puiku, nu jo kartais per daug tos dramos būna iš tavo pusės, nu bet kam nepasitaiko gi. Pagaliau ir tu gavai labai įlgai lauktas pareigas dėl kuriu buvai pametes galva visa laik, bet iš tikro nemanau kad tau jos dera, nu bet gal viskas apsivers aukštyn kojom ir kaip tik bus viskas labai gerai, svarbiausia visada šypsokis. Nuomonė Gera. 

 

 

 

Louis_Delavalle: Sveikas Louisai, mažai iš tikro ką ir žinau apie tave, bet žinau kad kaip direktorius esi tikrai fainas, ir visada bandantis padėt savo kolegoms, kaip šaulys tai mėsa, bet nu ka pakeisi. Pabendrauti ir pasijuokti tikrai įšeina ir su tavim, pradžiugini kartais kokį šuda parašes tikrai ne viena. Nuomone Neautrali.

 

 

Ivan_B: Sveikas Rokai, išvis nebendrave tai sorry nuomonės nebus.. 

 

 

 

Ha prigavau, yra ta nuomonė ir gana neprasta, moki būt ir asilų ir ahuienu draugų vienu metų , tikrai daug ką esi padėjas, ar įgyvendines, ir tikrai ne savo labui. Man patinka kad žmogus kaip tu tiek daug investuoja saves kad padėtu projekto vystimui, ir už tai tau labai didelis respectas. Mažuma asmenų gali tiek sau leist padedant be atgalinio uždarbio, visada randi kompromisa dėl ko tai daryti. Nuomonė Puiki. 

 

 

 


Simasas_White: Sveikas Simai, su tavim nesam daug bendrave, bet man užteko to nedaug kad suprasčiau kas tu per žmogus esi, tikriausiai ir daugelis tam pritartų kad esi žiauriai fainas asmuo su kuriuo galima apie daug ką pabendrauti ir tikiuos tokių ir išliksi, o jei ne tai tau bus pizda, kad ir gavai pareigas bet vistiek išlikai savimi, visada turi kalna pozytivumo tai toks ir būk. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Donatas_Ka: Nu labas Donatuk, geras, draugas, tėvas, sūnus, nežinau kaip vadint nes galėtum visus vaidmenis turėt, geras šaulys, pozytuvus asmuo turėtum kilt gyvenime gana aukštai, žinoma svarbu nekrist tik žemai, bet to neturėtu būt. Bendravimas pagrindinis kriterijus musu draugystėje ir tu tikrai moki bendraut, bei moki užpist aswell😂, bet nu nieko viskas gerai reik būt daugumoje sričių specu... Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Leo_Frizenzo: Opa ir Leonards, ką tu čyteri ar troli, kaip pavadinsi taip nepagadinsi turbūt, seniau galvojau kad esi šaltas niūrus, bet po kiek laiko supratau kad taip tikrai nėra esi mielas vaikiukas su kuriuo tikrai apie ką pabendraut visada rasim tikiuos niekada ir nenuvilsi. Pažveng su tavim irgi yra visada iš ko, dauguma pasakys kad tu toks ir anoks, bet taip nėra ir nebus, fainus grobimus visada apturėjom ir tikiuos kad dar kažkada jū nestygs. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Darius_Bond: Nu ką Bonduk, sunki tu persona esi gana dažnai, bet įžvelgiu ir pozytiviu dalyku tavyje. Bendravimo manieras tu turi geras, bet esi karštakošis, jei kažko negauni per daug susireikšmini, to neturėtų būk juk čia tik žaidimas, nekelk saves virš kitu nes taip niekada negali būti. Geras rašytojas esi nestinga tau minčių, bet kartais kai kurias galėtum pasilaikyti ir sau. Nuomonė Neautrali. 

 

 

 


Alex_Scofield: Nu ką Batista ir tavo eilė, sunkus žmogus, geras draugas, čuteriuga bei vafliukas kai kuriems, bet ne man, gerbių kaip drauga tai tikrai ir tikiuos tokių ir liksi, geras šaulys, bei strategas. Grobimuose dominuodavom ir dar dominuosim šituos nusidėjelius dar tikrai, svarbiausia kad bendrauji kaip tikras draugas o ne dviveidis, niekada blogo nepasskysį jei to nereiks. Nuomonė Puiki. 

 

 

 


Joseph_Galante: Sveikas Joshepai, tave mažai pažystu ar žinau, kadangi nesi senas vilkas šiame projekta, bet kiek teko pabendraut atrodai gana charizmatiškas žmogus tai tau tinka ir tikriausiai patinka, viskas su tavim yra tikrai gerai moki pralinksmint, bei išsikalbėt įšeina taipogi. Nuomonė Gera. 

 

 

Damian_Morris: Sveikas Arunai, esi labai neautralus serverio žaidėjas, kuris dažniausiai išlieka tame tamsiame kamputyje, turbūt esi ramiausias, bei stabiliai siekientis to, tai yra labai faina kad vis dar turime tokių žaidėju, niekada nesu mates/girdėjas kad tu sukeltum kažkoki konflikta, visada noriai bendraji su serverio žaidėjais ir taip jau yra nuo senų laikų, tikiuosi toks ir liksi ačiū kad esi. Nuomonė Puiki. 

 

 

Glen_Moryes: Glenai apie tave iš pradžių būvau susidaręs tikrai gera nuomone, bet tik po kiek laiko išlindo tavo tikrasis veidas, kurio tikrai nesitikėjau išvysti, maniau esi mielas, draugiškas, bei stabilus žaidėjas... Bėt nė velnio esi next level padūgnė. Daugelis serverio žaidėjų pasakytų apie tave lygiai ta pati, aš iš vis nesuprantų iš kur atsiranda tokių žmonių kaip tu, bandai kažka primest, bet tu esi tik kažkoks pradažnas pacas... Nuomonė Xujova.. 

 

 

Jim_Corres: Blyat Korešai ką tu norį išgirst iš manęs, maladiec esi, aimas,wh, ir šiaip patrikas, bet kansofkėj maladiec bendraujį, nesiputi nu gal kartais, bet ne čia esmė, serva tikiuos atkelsi, o jei ne tai nekažką, ne nu karočia viskas zajabys pacas bendrauji šypsais, ko dar gali reikt. Nuomonė zajabys

Redaguota Marte_Volka
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
On 2022-04-17 at 12:57, Marte_Volka parasė:

 

 

The_Whiteman: Labas Gražvi, nu jo kitokia tu persona, bachuriukas gana paprastas esi, niekados neįskelsi tos hujovos kibirkštėlės be reikalo, nu bet jei reikalas bus tai įmanoma pamatytį ir ta demoniuka kuris gyvena tavo viduje, šiaip tai nieko blatno negalių apie tave papasakot nors ir žinau jau tave gana įlgai, pozityvo irgi tavyje netrūksta, nors kartais užpisa kad gerkle pradeda po pokalbių su tavim skaudėt nes mat ans jumoristas užaugęs norėjai tapt😂. Nuomonė Puiki. 

 

 

 

Nyhuja, norėjau tapti pasaulio genijumi, bet dabar tik jobanas bomžas... Kada į dc pažvengt, draugeli? 😄

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
On 2022-04-17 at 12:57, Marte_Volka parasė:

Donatas_Ka: Nu labas Donatuk, geras, draugas, tėvas, sūnus, nežinau kaip vadint nes galėtum visus vaidmenis turėt, geras šaulys, pozytuvus asmuo turėtum kilt gyvenime gana aukštai, žinoma svarbu nekrist tik žemai, bet to neturėtu būt. Bendravimas pagrindinis kriterijus musu draugystėje ir tu tikrai moki bendraut, bei moki užpist aswell😂, bet nu nieko viskas gerai reik būt daugumoje sričių specu... Nuomonė Puiki. 

 

Aciu tau ma brother

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...