Jump to content

Atblokuokite Vilius_Drag


Rekomenduojami pranešimai

Žaidėjo atblokavimo užklausos forma:

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Drag

Dėl kokios priežasties buvote užblokuotas: WH

Administratoriaus kuris jus užblokavo Vardas_Pavardė: Leo_Frizenzo

Įrodymai kad buvote užblokuotas netinkamai: Buvau offline? / https://imgur.com/a/7H9jQNt

Jūsų nuotrauka po užblokavimo: https://imgur.com/a/Kn7H50P

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Nu jo... ;DDD Geri įrodymai, kuri savo scenarijus, nežinodamas nei pusės istorijos, bandai tiesiog numesti mane po traukiniu, nes nervuoju tave ir bandai atsikratyt.
Leisk apšviesiu:
Pirmame video: Mūsų mašina buvo sunaikinta jūsų gaujos, pakeliui į grobimą, o mes, būdami discorde ir artėdami prie miestelio, įspėjom vienas kitą, kad gali laukt mūsų tai ir buvom atidūs, ieškojom kur galit slėptis, taip atsitiko, kad radau tave kartu su Laimis_Grand, tai gal dar ir primesi, kad Laimis čytas? Nes irgi prasileidai nuo to.
Antrame video: Akivaizdu, jog cp ne mūsų, o grobime, tikrai dalyvauju ne pirmą kartą ir žinau, kur dažnai žmonės būna, ypač su AWP, kai nieko iš mano gaujos nebūna (šiame grobime tai ypač lengva suprast, nes beveik visi sėdi cp teritorijoj, tame skersgatvyje).

Trečiame video: Sashą mes su Kataičiu jau terorizavom kelias minutes prieš šį įvykį (Prisibazarino, tai susprogdinom jo verslo masina, bet šis atsijungė ir ją išgelbėjo, tai bandėm antrą kartą ją sunaikinti, kai pamatėm, kad jis vėl serveryje).
Ketvirtame video: Tai kodėl nepateiki pilno video, kad situacija būti aiški? Nereikia, gali nekelt, papasakosiu. Buvo taip: mentai iškvietė medikus į savo bazę, o aš, turėdamas 60 ar 90 starų ant prikolo lėkiau pro šona, pažiūrėt, kas ten per pasala jau. Vos tik prieš prasidedant tavo įkeltam video, būtų matyt, kai tie patys mentai, kuriuos pradėjau šaudyt išvažinėja iš savo bazės, tai aš ir ėjau patikrint nuo tilto ar matosi jie.

Penktame video: Klogus pažiūrėk... Jau Death'ą du kart buvau nušoves. O lipau ant stogo, nes jei gerai pamenu, mačiau jį atvažiuojant prie tos mašinų parduotuvės kelias akimirkas prieš tai. Plius iš tavo stebėjimo kameros, matau kad tau sunku būtų suprast, kaip aš jį pamačiau, bet su AWP zoomu matėsi jo ranka ir mocas 🙂

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...