Jump to content

Nuomonės Darius_Bond


Rekomenduojami pranešimai

Taigi žinote ką daryti mielieji Sa-mp.lt žaidėjai, dedam širdele, ir aš jums nuomone parašau kokia jūs nusipelnėt 😉

Laimis_Grant - Sveikas Laimi, taigi apie tave esu neblogos nuomonės, nes serveryje mėgsti padaryti betvarke, kaip ir kiekvienas mūsų žaidėjų, bet kai reikia ir susiimi esi rimtas asmuo. esi gan draugiška asmenybė, kiek teko su tavimi bendrauti tarp mūsų šiltas bendravimas buvo, pašaudai gana gerai, taigi apie tave nuomonė būtų GERA.

Lempu_Master - Apie tave negalėčiau daug papasakoti, nes su tavimi neteko daug bendrauti, bet kai buvai GINKLININKŲ direktorius tai teko padirbėti pas tave, tu pats asmeniškai i konfliktus nesiveli, esi neutralus asmuo kas man labai patinka, esi taipogi draugiškas, turi tvirta savo žodi, kaip pastebėjau esi mėgstamas žaidėjų, todėl manyčiau, kad šiame žaidime galėtum siekti šiek tiek aukščiau, nei direktoriaus postą, taigi kiek bendravom tokia ir nuomonė. GERA.

Evaldas_Samagonas - Sveikas Evaldai, taigi apie tave papasakosiu nedaug, nes nebendravom asmeniškai nieko mes, taigi kai buvai administratorius, kaip supratau tu ėmei vien todėl šias pareigas, kad turėtum nemokama administratoriaus postą, serveriui nieko gero nepadarei. Bet taip iš šono žvelgiant, tai mėgsti ir padaryti betvarke serveryje, bet taipogi esi šiltas asmuo, kas yra tikrai gerai, apie tave esu neblogos nuomonės, bet galėtum kai gauni pareigas tam tikras žiūrėti rimčiau, nes kiek esu prašęs pagalbos būtent iš tavęs nesulaukdavau, taigi nuomonė GERA 

Leo_Frizenzo - Sveikas Leo, taigi užsitarnavai VICE. ADMINISTRATORIAUS postą, mhm gavus tokias pareigas reikia serveriui rodyt tinkama pavyzdi ko tu nedarai pvz: Ricky pavadinai " PYDARU " kas man labai nepatinka, tau patarimą duočiau, kad reikia būti rimtesniam, ir už kažkokį nužudymą nereikia tiek pykti, iš šono žiūrint esi šiek tiek skystas asmuo, bet tuo tarpu ir draugiškas, esi padedantis asmuo, taigi su tavimi neteko bendrauti itin daug, todėl nuomonė ilga nebus, siūlyčiau tau i pareigas žiūrėti rimčiau, ir neįžeidinėti žaidėjų reikalui nesant, aišku visados reikia už save pastovėti, aš taipogi pasiusčiau jei ant manęs stumtu. Taigi ką aš apie tave pasakyt galiu realiai nieko, esu žaidėjas, būk bišk rimtesnis, nes tu esi administratorius ir viskas bus okei, gal kita karta parašysiu bišk ilgesnė nuomonė, kuri gal būt pasikeis. nuomonė NEUTRALI 

Ivan_B - Labas Ivanai, ką aš apie tave galėčiau čia pasakyti, taigi esi rimtas diedukas, bet tuo tarpu ir nemoki palaikyti liežuvio už dantų, ką aš apie tave per tiek laiko susiformavau, taigi esi nešališkas pirmininkas, tai yra, kad neskirstai žmonių i kelis sluoksnius pvz: čia kietas, čia minkštas ir t.t.. kas man labai patinka, per direktoriaus rinkimus žiūri i žaidėjo anketa, bendravimą, norą direktoriauti, kas man tikrai patinka. 

Esi rimtas asmuo, nebandau aš čia tau įnerti nei ką, tiesiog sakau ką matau savo akimis, serveriui būtų didelis praradimas jei tave prarastu, kaip pirmininką, bet siūlyčiau, kad tau reikia i ši postą žiūrėti šiek tiek rimčiau, nes šiuo metu Dom_Harison daugiausia dirba prie visu temų, bet jei jus sujungtumėt savo abiejų duetą serveryje tikrai atsirastu daugiau narių, nes kai vienas dirba o kitas tiesiog leidžia laika, ta kart nieko gero nežada, taigi apie tave nuomonė būtu labai gera

Gtadze_Arce -  Sveikas Gtadze, tapai vice. vyr. administratorius, kas yra labai gerai, esi vienas iš tokiu  asmenų kuris i pareigas žiūri rimtai, nešališkai, esi atsakingas, bei draugiškas asmuo, visada padedi bėdai ištikus, pvz: aš kai sugrįžau i projektą po nemažo laiko tarp tu man pagydei nuo ligos veltui, kas man sudarė apie naują komandos narį gera įspūdi, nes tuo metu neturėjau euru. Gaujoje kur vyrauja tikrai nemaža įtampa tu lieki šaltų nervu asmuo, neprakaituoji dėl nenušauto žaidėjo, tiesiog duodi geru patarimu, manau, kad toks ir turi būt vyriausiasis administratorius, jei taip ir toliau, tu pasieksi daugiau nei vice, vyr, administratoriaus postą, taigi su tavimi taip ir neteko bendrauti, nuomonė parašiau kiek mačiau iš šono. NUOMONĖ GERA. 

Dom_Harrison - Labas Dom, taigi apie tave esu susidaręs nebloga nuomone, man atrodei iš pat pradžių, kad esi toks, kaip ir gaujos narys, bet ne klydau, tu esi perspektyvus komandos narys, kuris ne, tik žodžiais, bet ir darbais gali daug nuveikti, kiek teko bendrauti esi draugiškas asmuo, ką pasakai tą padarai, kas yra labai gerai, visada ištiesi pagalbos ranka, nereikia laukti ilgai, ar nesakai, kad neturi laiko ir t.t.. taigi tęsk taip ir toliau, nes tave praradęs serveris, kaip pirmininką patirtu didelį praradimą, ir nemanau, kad atsirastu toks asmuo i tavo vieta, kuris atli - ktu darbą taip gerai Nuomonė labai gera.

Sergey_Nakayama -  Sveikas Sergey taigi ką aš apie tave galėčiau pasakyti, esi tas asmuo kuris visados atras žodį, nereikės jo ieškoti ilgai kišenėje, kiek teko mums pabendrauti esi perspektyvus asmuo kuris galėtu daug ką nuveikti šiame projekte, esi kietas šaulys, kuris moka pašaudyti, aišku gaila, kad nebeloši serveryje, nes žaidėju tikrai trūkumas yra didelis, na, bet nieko, apie tave nuomone esu susidaręs neutralia, nes neteko daug bendrauti. Nuomonė gera.

Ricky_Vasquez - Labas Arminai, apie tave galėčiau knyga parašyt, iš mano pusės ant tavęs buvo ir neapykantos, ir pykčiu su tavimi, bet aš tai nelaikiau, kaip labai blogą dalyką, esi serveryje perspektyvus asmuo, ypač neutralių darbų direktorius, kuris atlieka pareigas tikrai gerai. Pasirodo mes esame pažystami jau labai senai kai išsikalbėjome, išsiaiškinau koks tu asmuo, tai apie tave susidariau gana gera nuomone, taigi Arminai tęsk taip ir toliau viska. Nuomonė labai gera.

Simasas_White - Simasai sveikas, tave kiek pastebėdavau serveryje tai nemėgsti išsišokti, esu neutralus asmuo, kas administratoriaus poste yra labai gerai, esi nešališkas, visada padedi, man tokie žmonės labai patinka, serveryje leidi laika padedi žaidėjams, iš tavo pusės nesu išgirdęs nei vieno blogo žodžio, taigi su tavimi neteko daug bendrauti todėl nuomonė gera.

Glen_Moryes - Sveikas Glen apie tave nesu susidaręs jokios nuomonės, nes išviso nesam bendravę, todėl nežinau net kas tu per asmuo, nuomonė neutrali

Caitlyn_Hensley - Labas Caitlyn, serveryje bandai daug ką nuveikti iš vienos pusės tavo darbai yra vertinami o iš kitos ne. Esi labai gera mapintoja, tai šiam serveriui labai daug ką gero darai, bet nepasakyčiau, kad esi labai gera direktorė, bandei išspausti kuo daugiau prabūto laiko, ir nieko naujo nebepadarei fūristų darbui, todėl manyčiau, kad jei jau pabosta būti pareigose tiesiog jas atsisakyk, ir neaugink kuo daugiau prabūto laiko. Kiek su tavimi teko bendrauti, kai yra daugiau žaidėjų bandai kažką tai parodyti, tipo savo viršų, ir sumenkinti mažiau turinčius reputacijos žaidėjus, kas man labai nepatinka, o iš kitos pusės esi šilta panelė, visada turi ką pasakyti, bei turi savo žodį, šioje vietoje yra labai gerai, Nuomonė gera.

Edvis_Dyleris - Labas Edvi, su tavimi neteko bendrauti, arba nežinau kas tu per asmuo, taigi apie tave nuomonės neturiu, nuomonė neutrali.

The_Whiteman - Laba diena The, tau norėčiau duoti patarimą, nebūk toks pasikėlęs prie serverio žaidėju, nes man tas labai labai nepatinka, kai bandai kažką tai įrodyti, bet iš tikro esi paprastas serverio žaidėjas, na, kaip sakant bandai primest krūtų pacanu, bet gal toks ir esi real gyvenime, bet čia yra žaidimas, ir bent jau aš asmeniškai ateinu atsipalaiduoti ir praleisti maloniai laika su serverio žaidėjais nuo sunkios darbo dienos, tai duosiu patarimą tau, buk paprastas, kaip penkios kapeikos, ir viskas bus okei. Kiek esame bendravę dviese, tai esi visai mielas, draugiškas, bei padedantis žaidėjas, norėčiau, kad toks būtum ir prie didelės auditorijos, o ne prie manęs vieno, sėkmės gyvenime, esi normalus asmuo, Nuomonė labai gerai

Alex_Scofield - Sveikas Alexai, apie tave turiu susidaręs visai nebloga nuomone, bet man nepatinka, kad i serveri ateini gadinti kitiems žaidimą, su savo palengvinančiomis programomis, kas yra labai blogai šiame serveryje, o šiaip esi visai geras, draugiškas, mielas asmuo su kuriuo visada atrasime bendrą kalbą, nežemini žmonių prieš kitus, bent jau aš to nepastebėjau, visai smagu būtų jog grįžtum i projektą, sėkmės gyvenime. Nuomonė labai gera.

 

 

 

Redaguota Darius_Bond
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
On 2022-04-11 at 20:45, Darius_Bond parasė:

The_Whiteman - Laba diena The, tau norėčiau duoti patarimą, nebūk toks pasikėlęs prie serverio žaidėju, nes man tas labai labai nepatinka, kai bandai kažką tai įrodyti, bet iš tikro esi paprastas serverio žaidėjas, na, kaip sakant bandai primest krūtų pacanu, bet gal toks ir esi real gyvenime, bet čia yra žaidimas, ir bent jau aš asmeniškai ateinu atsipalaiduoti ir praleisti maloniai laika su serverio žaidėjais nuo sunkios darbo dienos, tai duosiu patarimą tau, buk paprastas, kaip penkios kapeikos, ir viskas bus okei. Kiek esame bendravę dviese, tai esi visai mielas, draugiškas, bei padedantis žaidėjas, norėčiau, kad toks būtum ir prie didelės auditorijos, o ne prie manęs vieno, sėkmės gyvenime, esi normalus asmuo, Nuomonė labai gerai

 

Seni, kodėl manai, kad aš pasikėlęs? 😄 Aš nyhuja neturiu tikslo keltis, matyt nesupranti manęs ir mano dažno sarkązmo, kad manai jog esu pasikėlęs.. ;D Realiai nusižvengiau ;D DD Kaip tik gal linki būti pasikėlusiam o ne paprastam? 😄

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...