Jump to content

Fūristų direktoriaus rinkimų apžvalga


Rekomenduojami pranešimai

67Bh2CI.png

SUNKVEŽIMIO VAIRUOTOJŲ VADOVO RINKIMŲ ANALIZĖ

Kaip bebūtų keista, bet aš nesitikėjau, jog į šio darbo vadovo kėdę kandidatuos net trys žaidėjai. Bendru susitarimu su Ivan_B, nusprendėme, jog rinkimų analizės vyks tuomet, kai bus bent 2 kandidatai į direktoriaus postą. Dar nutikdavo atvejų, kai nebūdavo nei vieno kandidato, tad mums (pirmininkams) tekdavo siūlyti direktorių pareigas. Tačiau padėtis gerėja ir labai smagu matyti, kai į direktoriaus kėdę pretenduoja net nauji žaidėjai. Be abejo, nepamirškite, kad skaitysite pirmąją rinkimų analizę šiais metais! Šiek tiek pakito pati rinkimų sistema, tad žemiau susipažinsite su naujomis vertinimo normomis.

Atsakyti

Vertinimo normos:

a.    Motyvacinis laiškas – 40%;
b.    Aktyvumas projekte – 20%;
c.    
Elgesys projekte ir už jo ribų – 25%;

d.    Vadovavimo patirtis – 15%;

Mind_Kalbasa - 85% [35, 20, 15, 15]: Sveikinu su naujomis pareigomis! Pirmininkai tikisi pamatyti tavo užsibrėžtų tikslų įgyvendinimą. Pradedant motyvaciniu laišku, tai jis yra vienas iš geriausių tarp tavo varžovų. Tiesa sakant, asmeniškai man buvo malonumas skaityti tavo dėstomas mintis. Esu nustebintas, jog kritiškai pažvelgei į buvusios vadovės darbą, aiškiai pabrėžei visas darbo funkcijas ir pristatei savo idėjas darbo veiklos paįvairinimui. Aišku, tobulumui ribų nėra, nes norėjosi daugiau oficialumo, nes rašote laišką (struktūros atžvilgiu). Aktyvumas: priekaištų nėra ir tikrai pražaidi daugiau laiko nei reikalaujama direktoriams. Elgesys: aš tave laikiau projekto „troliu“, kuris mėgsta daryti nesąmones (sprendžiant iš elgesio projekto „discord“ kanale). Po motyvacinio laiško supratau, jog tas „trolis“ sugeba būti rimtu žmogumi, tad manau jog turėdamas pareigas dar labiau susiimsi ir sieksi dar aukštesnių tikslų. Elgesys pačiame serveryje yra normalus, esi neutralus žaidėjas, bet visada draugiškai sueini su kolegomis (bent kiek mačiau teisėsaugos darbe), nebandai sukelti konfliktų su žaidėjais. Nors tavo vadovavimo patirties dar neteko pamatyti, bet džiaugiuosi, jog aprašei vadovo darbo dienos viziją. Aiškiai matosi, jog nori prikelti darbą ir jame įvesti pokyčių. Tad noriu tau palinkėti sėkmės ir būtinai parodyk koks kietas būna tas naujokas pareigose!

Joseph_Galante - 50% [20, 15, 15, 0]: Motyvaciniame laiške pilna rašybos klaidų. Skaitytojui sudarai nekokį įvaizdį, taip pat mums atrodo jog ir tavo darbo temos forume būtų su rašybos klaidomis. Kiek teko matyti, tai tavo aktyvumas lyg ir pakankamas direktoriaus pareigoms. Ties elgesiu, nieko negaliu pridurti, nes atrodai lyg neutralus žaidėjas. Prisimenu, kad turėjai žurnalistų direktorės pavaduotojo pareigas, bet jas praradai gaudamas užblokavimo bausmę. Direktorė skundėsi tavo nepagarbiu elgesiu, tą patį pamačiau ir aš. Tad atleisk, bet tikrai nesinori priimti į darbo komandą žmogaus, kuris nereiškia jokios pagarbos už jį viršesniam žmogui. Manai, kad klystu? Tada pasistenk gauti pavaduotojo pareigas ir parodyti, jog esi visiškai kitokia asmenybė.

Darius_Bond - 40% [20, 5, 5, 10]: Skaitydamas tavo motyvacinį laišką šiek tiek sutrikau ir pagalvojau, jog jis parašytas atmestinai. Toks jausmas, jog galvojai, kad esi tik vienintelis kandidatas, bet... Laiškas visiškai neinformatyvus, paminima daug nereikalingų dalykų (pvz: kaip įsivaizduoju savo darbo diena? Kam? Juk jau esi buvęs direktoriumi, tai pasakok apie patirtį). Pasigedau tavo aprašymo apie patirtį tiek iš gerosios, tiek iš blogosios pusės. Kažko įdomaus nepaminėjai, visiškai neskirta laiko ir pastangų, tad man susidaro įspūdis, kad ir į direktoriaus pareigas žvelgtumei taip pat. Tavo aktyvumas yra pats silpniausias iš visų kandidatų. Visi žinome, jog esi karštakošis ir gan neprognozuojama asmenybė. Nutikus kažkokiam įvykiui tu nesugebi valdyti savęs ir taip nukenčia tavo reputacija projekte. Todėl mums kyla baimė, jog „supykęs“ gali palikti mūsų projektą (discord‘e matėme, jog turi ryšių su kitais projektais) ir vėl reikės direktoriaus rinkimų...

Papildymas:
Taip pat galimai buvo bandyta papirkti pirmininkus. Mes nedelsiant atsisakėme šio pasiūlymo, esame už sąžiningą kandidatūrą!

 

Spoiler

xzEf2Yb.png

KORUPCIJAI NE!

Redaguota Dom_Harrison
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...