Jump to content

Ricky_Vasquez


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mind_Kalbasa , bet pildau už Death_Match

Administratoriaus kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė: Ricky_Vasquez

Kokiai taisyklei nusižengė šis administratorius: Panaudojo komandą /get ant savo gaujinio kai buvo gaudomas.

Įrodymai(foto/video): https://part.lt/img/274144bd58f82b3cd51aa6c1bec39d33610.png

https://part.lt/perziura/b44726adc0267a9016c8d3c73cccab61294.png

https://part.lt/perziura/a2b19c1970705c27362d5eb13b073600736.png

 

P.S. dar ir korupcija užsiima : https://part.lt/perziura/e36ab6fe2be2c16a605b408b3bbd0ce0890.png

Redaguota Mind_Kalbasa
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Jokios vaizdinės medžiagos čia nereikia žmogau ,du kart atsijungei kai gaudėm, tavo laimei nespėjom stab. Antras dalykas, nerodė nieko tau ir tave pagetino tik prisijungusį ? Kaip adminas žinojo, jog tave iš kart getint reikia vos prisijungiai, reiškia prašei. Dar vienas dalykas , antroj nuotraukoje matoma tavo žinutė "pusk **" , ko pasekoje galima suprasti, jog rodė stabdymą tau, tik bandai padėti adminui išvengti bausmės.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Pirmas dalykas tu dar kart gerai pažiūrėk nuotraukas kurios buvo padarytos, antras dalykas kolega sakė, jog neturi acc forume arba pabijojo pildyti. Ir trečias dalykas yra toks, jog tu vos prisijungęs prašei jog tave padarytu /get nes ir taip buvai atsijungęs du kart kai bandžiau tave gaudyti, jeigu nori čia šūdais drapstytis tai go ahead, bet viskas yra matoma akivaizdžiai šioje situacijoje.

Redaguota Mind_Kalbasa
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Deja, nuotraukų, kad Sergey buvo įvykio vietoje nematau, kas leidžia išvengti bausmės. Tačiau /get komandos panaudojimas per 3 sekundes nuo prisijungimo yra tikrai keistas ir galima būtų į tai reaguoti kaip į suplanuotą nelegalią pagalbą bėgant nuo teisėsaugos. Jei discord būtų validus įrodymas, neabejotinai nubaustumėm vice.administratorių. Visgi, nesiryžtu nubausti. Už panašios situacijos pasikartojimą kitą kartą (jei bus) bausme pritaikysim, todėl vice. administratoriaus prašau atidžiai žiūrėti, kam duodi galimybę atsikelti pas save.

P.S. Ypač esant teisėsaugoje pasinaudokit /timestamp komanda, nes jei ne antra nuotrauka, tai nei /get laiko nežinotumėm ir tai dar viską labiau sušvelnintų.

Redaguota Tautis_Brd
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...