Jump to content

Mechanikų darbui pasiūlymas


Rekomenduojami pranešimai

Anketa:
Jūsų Slapyvardis serveryje: Simasas_White
Su kuo susijęs pasiūlymas(Serveriu, Forumu ar VVP): Serveriu
Pasiūlymo aprašymas:  Vietoj  trijų garažuhttps://www.part.lt/perziura/1c8fe273452f1f2d82d2ea1f3666f73898.png ) galėtu padaryti aikštele (pvz.: Darbuotojų nuosavu mašinų aikštelę, arba galvoju būtų geriau ten padaryti darbinių aikštelę arba dar prie to pačio padaryti KMA aikštele, kai konfiskuoji, kad tą mašina atsirastu toje aikštelėje.)

Nes dabar kai ateini į vidų ir tą vieta visiškai atrodo, nereikalinga, tai galėtume padaryti, tuos visus TUNE, KMA, TAISYKLA,

Žinoma reikėtu padaryti įvažiavimą į tą vidų.

 ( https://www.part.lt/perziura/77a9a185763cd753890eed171105763f152.png)

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Ten tiesiog truksta parkingo , o del informacijos virs garazu tai visur jos siek tiek truksta ne vien mechanikuose. Konfiskuotu auto aikstele galimai apkrautu serveri del objektu papildomu, bet sito nezinau tiksliai. Cia siek tiek maperis nedadirbo prie sito mapo yra neuzbaigtu vietu, bet jau vis geriau nei senoji baze kur isvis neturejo vietos.

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Dar kai viskas vyko LS mieste, buvo KMA aikštelė, bet joje transportas bugindavosi ir keldavo papildomą fps dropą, tai dėl šito - prieš. 

prieš 5 minutes (-čių) , Leo_Frizenzo parasė:

Nžn ar į temą ar ne bet:

Tep Mašinu parduotuvės galima užsimesti turbo, sport ir bako apsaugą, kas padaro mechaniku darba labiau useless, tuo labiau, kad ten pigiau negu mechuose. Siūlau pašalinti galimybe užsidėt turbo, sport ir bako apsauga iš mašinu parduotuvių.

Kiek pamenu buvo minėta, kad mechanikai turės vežti auto dalis į salonus, bet atsižvelgiant į tai, kad transporto pirkimas iš salonų realiai yra miręs, tai to darbo nelabai ir pridėtų ar šiuo atvėju, atimtų. Pašalint to nereikia, gal labiau padaryti, kad žaidėjui susikrovus viską salone - tam tikra procentali dalis pinigų kristų į mechanikų pelną, o prisijungusiems mechanikams +1 darbo skill. 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • 8 months later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...