Jump to content

Peikiu pavaduotoją Sasha_Adekalon


Rekomenduojami pranešimai

Pavaduotojo skundo rašymo forma:

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Darius_Bond

Žaidėjo kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė ir pareigos: Sasha_Adekalon ( ginklų centro pavaduotojas  ) 

Kokiai taisyklei nusižengė šis pavaduotojas: Gal ir būčiau praleidęs pro akis, kad pradėjo šaudyti ir susprogdino darbinį transportas, nes bazėje buvau ir nieko blogo per ne lyg neįvyko, bet kai pradėjo įžeidinėti mane per darbo racija, kad tipo aš '' Kiauras " tai įrodo, kad darbo pavaduotojas skirsto žmonės kurie ale protingi o kurie, kaip jisai sako kiauri, man asmeniškai įžeidimas yra, bet papeiksiu dar ir už tai, kad pradėjo šaudyti ir susprogdino mano tr, jei nebūtų įžeidęs tikrai būčiau nerašęs papeikimo, bet nepatinka man, kad darbo pavaduotojas darbuotojus per ne lyg smerkia vien todėl, kad paprašiau prieš kokius 2 mėnesius kur paskolinau jam 100 k ir negražina sutartu laiku, tiesiog nekontroliuoją nervų. 

Įrodymai(foto/video): https://imgur.com/a/hepO5Ry

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Irodymai matos aisku, gal kiek pavaduotojas pasikarsciavo, bet pagal chat as cia ne prie ko, cia ju reikalas, bet manau kad reiktu duot zodini ispejima, tas diskusijas gali ir discorde bazarint ne darbo racijoj, nezinau kaip Dom arba Ivan nuspres, bet manau kad reik duot zodini ispejima uz tuos izeidimus ir saudymus, jei ir kartosis tai butinai bausim ispejimais!

Redaguota Ricky_Vasquez
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Šiuo atveju, pavaduotojas netinkamai pasielgė su darbuotoju, konkrečiau: jį šaudė, „įžeidinėjo“. Apie priskiriamą nuobaudą papasakosiu žemiau:

Tačiau, mūsų kalboje vartojamas terminas „kiauras“ neturi nieko bendro su įžeidžiančia prasme. Sprendžiant iš vaizdiniuose įrodymuose pateiktos situacijos, šiuo žodžiu pavaduotojas galimai norėjo pabrėžti jog esate neramus. Tad baudos balo už šį „pažeidimą“ negaus.

Darbuotojų šaudymas yra netoleruotinas dalykas, tad jau neišvengiamai bus skiriamas 1 baudos balas.

Bendrai, ginklų centro direktoriaus pavaduotojas gauna vieną baudos balą. Sprendimas gali būti ginčyjamas. Tema rakinama. 

 

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...