Jump to content

Peikiu Gauja Red Gecko Tong


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Marius_Dyleris

Žaidėjo kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė: Gauja Red Gecko Tong (Marte_Volka, Alex_Scofield)

Dėl ko rašote skundą šiam žaidėjui: 2-07 | Pasinaudojimas serverio klaidomis (bug'inimas). Kažkaip pabugino  vietą gaujoje nes maksimalus narių kiekis 12,  o Red Gecko Tong gauja talpina 13 žaidėjų ir naudojasi šia klaida jog laimėtų grobimus 

Įrodymai(foto/video): https://imgur.com/a/VONASBf

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Atsiprašau už šita xujne, neatkreipiau dėmesio, bet taisyklių nepažeidėm, grobime 13 žmonių nei karto nedalyvavo, tai nemanau kad kažkas čia labai vau... 

1. Mariuk tik ne tau papeikimus mums rašyt, pirma susitvarkyk su savo mielom programom

2. Nežinau apie kokia "Red Gecko Tong" tu kalbi xdd

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Nelabai galima būtų bausti gaujos vadus, nes ši klaida neaišku kaip atsitiko. Kai žmogus parašo /istoti, sistema žiūri ar yra vietos pakankamai, kai žmogus palieka gaują/jį išmeta iš gaujos, sistema sumažina gaujos narių skaičių. Apgauti sistema nelabai yra kaip.

Iš esmės sistema yra taip padaryta: yra nustatytas skaičius, žmogui atėjus į gaują, skaičius padidėja, išėjus - sumažėja (nežiūrima į tai, kiek iš viso žmonių yra gaujoje (to priežastis sistemos apkrovimas)). Galbūt įsivėlė kažkokia tai klaida duomenų bazėje ar kažkas tokio ir taip atsitiko. Žiūrėsiu, bandysiu sistemą kaip nors perdaryti.

 

Nors daugelis komentaruose parašė, kad šis skundas yra melagingas ir skundo autorius turėtų būti nubaustas, visgi negaliu to patvirtinti, nes Marius realiai yra teisus. Niekas šioje situacijoje nebus baudžiamas.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...