Jump to content

Peikiu Marian_Ace


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Extazy_Leet

Administratoriaus kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė: Marian_Ace mano mylimasis

Kokiai taisyklei nusižengė šis administratorius: Nenusižengė jis pats geriausias, atliko savo darbą, išožino draugą. Neesmė.

Buvau nubaustas tinkamai, tačiau per griežta bausme. Taisyklėse rašoma (citata: 2-04 | Papildomų, draudžiamų programų bei žaidimą palengvinančių script'ų naudojimas. Tuo atveju, kai žaidėjas naudoja draudžiamas programas, tačiau jos nedaro žalos kitiems žaidėjams ir neduoda didelio nesąžiningo pranašumo kitų žaidėjų atžvilgiu, pvz. ridos botas, skraidymas, kai nieko nejudini ir nesprogdini ar pan. - Užblokavimas 250 valandų. Jei pažengimas kartojasi - bausmė dvigubinasi.).

Šiuo atveju gavau baną už važinėjimą po vandeniu jokiam kitam žaidėjui netrukdant, negadinant jokio turto tad už jį turėjau gauti 250 val. baną, tačiau gavau 999h. Antras dalykas, jeigu tai ir būtų traktuojama kaip "pasikartojantis" nusižengimas, ban'as turėjo būti 500h, tačiau to negalima taikyti, nes pažengimas nesikartojo, arba patikslinkit tuomet taisykles kas yra pasikartojantis nusižengimas ir pateikite įrodymus.

PRAŠAU SUMAŽINTI UŽBLOKAVIMO LAIKĄ IKI 250H IR ATMINUSUOTI IŠ ŠIO LAIKO JAU BANE PRALEISTAS VALANDAS.

Įrodymai(foto/video): Atblokavimo anketos tema: 

Video kai vežiau draugą su tikslu parodyti kaip važiuoja mano džipas: 

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...