Jump to content

Admin Evaldas_Samagonas


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Maksas_Waflyga

Administratoriaus kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė: Eveldas_Samagonas

Kokiai taisyklei nusižengė šis administratorius: netinkamas ban 

Įrodymai(foto/video): https://streamable.com/buvuc4 uzbanino uz smooth aim kurio net ner xDDDDDD noresit imesiu ilgesni video sekmes samagone

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Per video matyti kad šaudydamas pelytės beveik visiškai nejudini aukštyn ar žemyn ,tik į šonus. Sulėtintame video aiškiai matosi, kaip tu horizontaliai vienodu greičiu užvedinėji ant žmogaus kas visiškai atitinka "smooth aim". 

Viskas ką aukščiau paaiškinau matosi tavo pateiktame video, pridedu ir sulėtintus momentus. 

1.https://streamable.com/hqbs3g

2.https://streamable.com/1t9zch

O čia video iš YT, į kuriuos atidžiau pažiūrėjus galime matyti praktiškai tą patį. 

1. video1

2. video2

3. video3

Užblokuotas esi ne be reikalo, puikiai žinai, kad serveryje naudoti kenkėjiškas programas, ar scriptus yra draudžiama. Viskas buvo atlikta pagal serverio taisyklę :

2-04 | Papildomų, draudžiamų programų bei žaidimą palengvinančių script'ų naudojimas. | Užblokavimas 500 valandų (iki 2500XP 300 valandų) , turinčiam gaują 1000 valandų. Tuo atveju, kai žaidėjas naudoja draudžiamas programas, tačiau jos nedaro žalos kitiems žaidėjams ir neduoda didelio nesąžiningo pranašumo kitų žaidėjų atžvilgiu, pvz. ridos botas, skraidymas, kai nieko nejudini ir nesprogdini ar pan. - Užblokavimas 250 valandų (iki 2500XP 150 valandų). Jei pažengimas kartojasi - bausmė dvigubinasi.

Redaguota Evaldas_Samagonas
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Uz 10-20min bus daugiau video is mano puses nes matau nevisi zino kaip veike smooth aimas plus su sg ez saudyt nemano bedos kad animacijos skipint nemokat 😄 einu kelt vidosu broli toliau 😄 kam judint pele i virsu i apacia kai uztenka i sonus 😄 gal daugiau dm servuose pabuk ismoksi ir tu taip šaudyti  cia irgi smooth aim? xD https://streamable.com/4fybup tu vienintelis su savo mad verksniai matot aima o kiti adminai sako kad normaliai saudau xDDD juokinga net rasyt tous ppk

Redaguota Maksas_Waflyga
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...