Jump to content

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Lakeriukas

Žaidėjo kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė ir pareigos:Lukas_Vileikis Fūristų pavaduotojas

Kokiai taisyklei nusižengė šis pavaduotojas: Na manau už tokius elgesius ne vien serverio įspėjimus galima gauti už tai, kad piknaudžiauja savo privilegijomis, bet ir už negražų elgesį ir įžeidimus, kaip matome Lukas_Vileikis išmetinėja mane iš serverio ir visaip mane pravardžiuoja, nemanau, kad toks elgesys būdinas pavaduotojui.

Įrodymai(foto/video): https://imgur.com/a/48vlAo0

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Administratorius jau žaidėją nubaudė. Iš vaizdo nuotraukų matyti , kad tamstai Lakeriukui nelabai rūpi įspėjimai ir pats žaidimas, plius matoma juokinga provokacija iš GC pavaduotojo Glen: nepakrauti verslai, reiks rašyt ppk. Taip dėl šito atvejo butų juokinga bausti GC pavaduotoją, bet kiek girdėjau buvo dedami nesąmoningi darbo įspėjimai viena iš ginklų centro darbuotojų. Tai nėra pirmas kartas kai yra skundžiamasi šiuo valdžios nariu, todėl sulaukus dar vieno skundo jis bus pašalintas nuo pareigų, net neperspėjus. 

P.S dėl Fūristų pavaduotojo, nubaustas nebus. Tai padarė administratorius, žaidėjas yra gana aktyvūs ir darbštus, dėl leksikos bus įspėtas žodiniu įspėjimu. Tema rakinama.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...