Jump to content

Siūlau įvest naujokam migracijos sistemą


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Slapyvardis serveryje: Gtadze_Arce 
Su kuo susijęs pasiūlymas(Serveriu, Forumu ar VVP): Serveriu/forumu
Pasiūlymo aprašymas: Siūlau įvest naujokam migraciją už kuria gautu ten sakykim 2k xp, ginklų skill 500(jei ikelia savo video ir tikrai patyręs šaulys būtu galima ir daugiau duot skillo), pinigų manau nereikia ta turėtu mokėt užsidirbt.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Atsižvelgiant į tai, kad sampas yra senas žaidimas, kuriame renkasi pagrinde tik senbuviai (naujoku tikrai ne dažnai pasitaiko), tai emigracija būtų tikrai pravartus dalykas. Tikrai sunku bus privilioti žaidėjus iš kitų serverių ateiti ir pradėti žaisti čia realiai nuo naujo, kai kitame serveryje jis galimai pasiekęs viską. Tad šioks toks "head start" manau tikrai prajudintų esamą situaciją serveryje. Dėl gs tikrai bus žaidėjų kurie bus prieš, nes "mes patys kėlėm, kuom kiti geresni už mus?" Iš esmės jie būtų teisūs, bet dm eventai serveryje išvis mirę 😄

Redaguota Evaldas_Samagonas
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 7 valandas (-ų) , Dom_Harrison parasė:

Galbūt GunShop'e reikėtų padaryti šaudyklą, kurioje žaidėjai galėtų keltis GS (Šaudymas į judančius objektus). Taip pat ir 1x1 arenoje irgi galėtų kilti GS. Galiotų dienos limitas, pvz max 100GS šaudykloje per dieną.

Dadurciau, kad ir uz nusauta zmogu mieste irgi kiltu. Nepritarciau del limito, nes jei zaidejas prazais ilga laika jis bus nusipelnes ir daugiau pasikelt skillo.

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • Lie_Pa užrakino šią Tema
  • 11 months later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...