Jump to content

Peikiu Mareshas_Abdulov


Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Theo_R

Žaidėjo kuris nusižengė taisyklėms Vardas_Pavardė: Mareshas_Abdulov

Dėl ko rašote skundą šiam žaidėjui: kaip matau nieks nieko nedaro, tai vaziuoma dzesika

Įrodymai(foto/video): https://streamable.com/kgl6n1

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
prieš 54 minutes (-čių) , Mareshas_Abdulov parasė:

Correshui viska aiskiai paaiskinau ir isdesciau

pasibugino dar karta kaip skridau su valia https://streamable.com/mktqn1

Ps. Cia superio aimas kaltas :DDD

Koks dar bugas? ;DDDDDD, mes nekalbam apie masinos dingima, mes kalbam apie tavo "supermega greita" atsiradima ir tie tavo pasiteisinimo irodymai visiskai neturi nieko bendro su ppk

Logiskai mastant net jeigu tau masina  po dingimo ir atsirado, tai tu niekaip taip greitum nespetum nuvaziuoti + turetum apvaziuoti Lauri, video taves nesimato, ar tai reiskia, kad del bugo nematomas buvai?Jeigu ir butum vaziaves paskui Lauri, tai tikrai butum trankes ji ir pns. Vos tik islipus is hp masinos, tu jau laukei su ak ir saudei, tai vel nesirisa galai kaip tu ten greit atsidurei. Kitas dalykas, tau helis dingo, bet ar jis paskui atsirado? Ne, neatsirado, tai kazkaip sunku patiket, kad ir masina atsirado, tad prieinam prie to, kad ateiviu pagalba ten atsiradai

Redaguota Theo_Raeken
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Pradedant tuo, jog apie mistišką mašinų dingimą važiuojant žaidėjai nesiskundė, o serveryje mašinų vaiduoklių taipogi nepastebėta, darau prielaidą:

• Mašinos dingimas, HP mašinos apšaudymas, atvažiavimas į bazę, išlipimas iš mašinos/mašinos atstatymas, atbėgimas iki kito bazės kampo užtrunka tikrai ilgiau negu 23 sekundės, tad faktiškai atvykti iki bazės, net jei tapai "vaiduokliu" nėra labai įmanoma.

• Maresho įkeltam video kur dingsta helis, jis neatsiranda per 10 sekundžių, tai kaip tada atsirado sultan jog spėjai dar ir atvažiuot į bazę taip greit?

Serveryje nepastebėta, jog žaidėjai taptų nematomi serverio klaidos pagalba, o tada kai turi dalyvauti veiksme bei šaudytis taptų matomi, todėl žaidėjas baudžiamas už teleport naudojimą. Jeigu pastebėjai jog tai ir yra serverio klaida, visada galima ją pranešti, o ne ja naudotis.

Už pasikartojantį palengvinančių žaidimą programų naudojimą žaidėjas baudžiamas dviguba bausme.

 

 

Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...