Jump to content

Nuomonės iš Alex_Scofield


Rekomenduojami pranešimai

like - nuomonė krc 

Ilgu tikrai nemanau - kad bus.

Kas nežinot manęs - nelaikinkit, neturėsiu ką raštelt 🙂

                                            

Don_Alvarez - Sveikas, draugeli turbūt kai atsidarė serveris vėl, buvai pirmas žmogus su kuriuo iškart normaliai bendravau iki šiol kol žaidėme serveryje, daug praleisdavom laiko discorde manau tikrai,  daug padėjai man, užtarei, kai buvom dar kartu adminuose, patiko man su tavimi pabūti, tik kad greit iškritai 😞 smagu būtų dar pabūti su tavim,  realiai net ir daugiau žaidėjų žaisdavo serveryje, kai žaisdavom mes nei dabar ar man vaidenasi 😕 bei gauja atsidaryti kokia sugrįžčiau dar žaisti, nuomonė - Viena iš geriausių!  🧡

Marius_Dyleris - Sveikas senas draugeli, nu realiai mes tikrai ilgai bendraujam per "fb" čia gal nuo švedo laikų dar, bet manau labiau bendraujam nuo dabar ir geriau kai sutariam labiau, esi labai draugiškas, aktyvus, padedantis, malonus bent su manim kiek atidarai gauja šiuo metu - tiek pas tave ateinu 😄 tiesą sakant apie minusus tai manau, galbūt per daug skundų įkeli kitiems ir verkia kiti 😄 šiaip jei būtum ramesnis pabuvęs gal net būtum gavęs administratorių 50/50 nuomonė - Labai gera!

Caitlyn_Hensley - Labas, Kotryna esi labai draugiška, puikiai atliekanti pareigas, maloni tai mūsų bendravimas manau labiau prasidėjo "discorde" kai ne į tema rašydavau biški, o labiau viskas kai gavau administratorių, kai kartu buvom iš pirmo žvilgsnio atrodė lyg generolė, paduodavai spaudimo man 😄 bet po to labai gražiai maloniai susibendraudavom, padėdavai kiek galėdavai ir buvo malonu žaisti, ir discorde pasėdėti, pakalbėti nuomonė - Labai gera!

Dom_Harrison - Sveikas, Domai mes irgi labiau manau susibendravom, kai gavai administratorių iš pirmo nelabai bendravom, bet paskiau "admin čhat'e " tikrai manau labiau bendravom, patikdavo man tavo "race" su visokiomis ten mašinomis, bei šiaip ką nors pakalbėt, esi draugiškas, pareigingas, malonus, aktyvus, bei dabar "discorde" randam kalbų apie ką pašnekėti 🙂 nuomonė - Labai gera!

Ivan_B - Sveikas, Ivanai esi aktyvus, darbštus, pareigingas atlieki gerai savo pareigas, rimta asmenybė, aš taip nemoku pabūti, su pareigomis taip moku išlikti rimtas, bet be pareigų nelabai 😄 geras administratorius buvai visai, tik kad greičiau uždėdavau aš įspėjimus jei nusižengdavo, dar pamenu, rašei kaip taip greit 😄 mmm dar vienas dalykas, būtų ir man pačiam sužinoti, "pasigavai, man dabar blokuoti ar vėliau " įdomų už ką ir kodėl dar ne blokavai 😄 nuomonė - Labai gera!

 

Damian_Morris - Sveikas, nelabai ką galiu pasakyti iš tikro, kai vėl atsidarė serveris nelabai bendraujam, bet matau esi rimtas, aktyvus administratorius, darbštus, atsakingas - nuomonė Puiki!

Jim_Corres - Sveikas, kiek pamenu nuo serverio atsidarymo, pralošiau dauguma pinigų tau kazino 😄 šiaip irgi nelabai bendraujam pora kartų pasiunčiau toli lyg tave 😄 nes  aš darau kas man patinka ir kelia džiaugsmą žaidime, ir priskirčiau manau tave labiau prie rimtesnių žaidėjų, bent kai adminuose esi, ramus išlieki nuomonė - Normali.

Lempu_Master - Sveikas, tiesa sakant iš pradžių kai buvom ne vienoje gaujoje, maniau, kad tu čheatini ir mėginau prigauti tave 😄 bet šiaip kai vėliau pabendravom žaidime, atrodai visai normalus, draugiškas, bendraujantis, tai nuomonė buvau susidaręs bloga kol nebendravom bet dabar atrodai toks maladec pcanas nuomonė Puiki!

Leo_Frizenzo - Sveikas, atvirai pasakius, kaip kad užpisdavai biški mane kai buvau administratorius 😄 įšovęs ir pora užtildymų tau 😄 labai bendraujantis esi kiek esu pastebėjęs bent iš seniau, aktyvus, draugiškas, turintis humoro jausmą, daugeli žaidėjų baudi 😄 nuomonė - Labai gera!

Lie_Pa - Laba, iš tiesų pora kartų kai grįžau po pertraukos pamačiau tave serveryje, ir pastebėjau, kad užimi administratorės pareigas, na ir matau gan gerai, nelabai matyčiau, kad kažkur velėsi išlieki labiau rami, tad nuomonė labiau neutrali

Ricky_Vasquez - Sveikas, iš tikro nelabai daug ką ir bendraujam, kad galėčiau daug pasakyti, bet atrodo, kad pareigose išbūni neblogai. t.y ilgesnį laiko tarpą ir kažkiek stengėsi, linkiu siekti tolimesnių tikslų serveryje, nuomonė gera!

Kevin_Harlow - Nu zdarova, iš tikro kai vėl serveris gyvuot pradėjo, sutarėm labai gerai, ką žinau daugiau aktyvus esi, atsidavęs serveriui kiek matau. o paskiau biški pradėjai mane erzinti kas man nelabai patiko, bet dabar geriau susikalbam, nuomonė - gera!

Lauris_Nano - Sveikas, mano namo gyventojau, kai buvau adminas lyg ir, rimtas, aktyvus, mėgstantis mane afk pasodinti į jailą, protingas, nuomonė - Gera!

Donatas_Ka - Nu zdarova, draugas iš pradžių labai gerai sutardavom, bendraudavome, labai patiko man su tavimi vienoje gaujoje būti, voicint 😄 paskiau nelabai besutarėm kai išėjom į kitas gaujas, ir dabar dingai kažkur nuomonė - gera!

Tiesiog_Faustas - Sveikas, nelabai turiu susidaręs didelė nuomonę apie tave, bet matau kaip grįžti taip policijos direktorių imi 😄 ir geras alkoholikas esi 😄 nuomonė - gera!

Rocky_Martell - Sveikas, Rokai nežinau dar prieš atidarymą kiek pasėdėjom discorde pasirodei rimta, draugiška, bendraujanti asmenybė bent man, adminą paturėjai mačiau dar, gaila nepasilikai dar, trūkstą čia senų žmonių, nu daugiau nelabai ką turiu pasakyti iš tikro, gal biški vėliau dar paredaguosiu - nuomonė Puiki!

 

 

Dani_Craft - Laba, nežinau su tavim kartais sutari kartais ne, nelabai bendraujam nuomonė - neutrali.

Artur_Sanchez - Sveikas, nelabai turiu nuomonę apie tave dabar, forume tik pamatydavau, kai adminas budavau būsenas kad blogai čia bus, kad man davė ar kažkas tokio iš pradžių 😄 nuomonė - neutrali.

Super_Macher - Sveikas, Superi, na ir pirmo sutarėm gerai, kol buvau gaujoje pas jus, kai adminas o paskiau kažkaip kvailai pradėjai elgtis 😄 bent man taip atrodo į don' t know o dabar šiaip nelabai bendraujam, bet irgi biški nušauna tave išeini nuomonė normali.

The_Whiteman - Sveikas, Gražvydai, galiu pasakyti tik tiek kiek bendravom kelias dienas, jog esi draugiškas, aktyvus ir kiek matau imantis darbų, su eventais bent ryte serveryje, kuo labai trūksta iš kitų adminų. nuomonė - Gera!

Sergey_Nakayama - Nebendraujam labai dabar, pasisveikinam ir tiek nuomonė neutrali, jei kas redaguosiu vėliau.

Darius_Bond - Nežinau šiek tiek keistas man tu, būni serveryje, bet nieko, tik discorde bendravęs su tavim nu gal normaliai, ir serveryje klubo racijoje pasipykęs daugiau neturiu ką pridurti nuomonė labiau neutrali.

Lakeriukas_Dinas - Sveikas, nebendraujam mes, bet kiek pamenu pykdavomės klubo racijoje dažnai, nuomonė neutrali 😄 

Louis_Delavalle - Sveikas, apie tave irgi nelabai didelę nuomonę turiu susidaręs, bet kiek pamenu turėjau pas tave gaujoje pavaduotoją turėjęs, nuomonė - gera!

Sveiki_Draugai - Nu Sveikas, ką žinau nelabai mes susikalbam kiek pastebėjau serveryje, tai nelabai neturiu nuomonės, pasipykom kiek pamenu 😄 anksčiau nuomonė - normali!

Laimis_Grand - Nu sveikas, Laimonai kiek pamenu kai dar adminas buvau gerai gan sutarėme bent discorde, nu o po to ką žinau toks meh bendravimas, nemeluosiu gerai šaudai šiuo metu kai dievas, gal išmokinsi būtų malonu, nuomonė - gera!

 

 

Andrey_Bacardi Na sveikas, tu irgi geras alokoholikas 😄 ir pasakos discorde i like it 😄 kiek pamenu norėjai šiame serveryje adminą gauti tai manau kažkada ateis šventė į tavo kiemą, sėkmės nuomonė  gera!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaguota Alex_Scofield
edit
Nuoroda į tema
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
  • Lie_Pa užrakino šią Tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...